Wegwijs op onze website

Vind zo snel mogelijk wat je zoekt

en

maak optimaal gebruik van alle nieuwe, handige opties

De nieuwe website van De HuishoudCoach oogt misschien heel simpel, maar herbergt een schat aan informatie over 'professional organizing' ofwel 'professioneel organiseren'.


Of je nu organizer bent of wil worden, of juist hulp bij organiseren kan gebruiken: je vindt hier alles over opruimen, goed plannen, de administratie doen, huishouden en meer. Hieronder geven we je een korte 'rondleiding', zodat je voortaan nog sneller kan vinden wat je zoekt en alle handige opties van onze nieuwe website optimaal kan benutten.

Snel leuke blogs vinden 

 • Onderaan elk blog of artikel vind je een zoekbalk. Wanneer je daarin één of meer zoektermen typt (bijv. 'bewaartermijn administratie' of 'wasmachine schoonmaken'), krijg je een overzicht van alle pagina's en blogs op onze site die hierover gaan.


 • Meteen onder deze zoekbalk vind je een lijst met onderwerpen, die je misschien interesseren. Wanneer je op één van deze onderwerpen klikt (bijv. besparen, schoonmaken,  opruimen of tijdmanagement), kom je op een speciale pagina met álle blogs over dat ene onderwerp. 

Artikelen of blogs mooi uitprinten

Kom je een blog of artikel tegen dat je graag wil uitprinten, maar dan zónder de lay-out van onze website erbij, dus gewoon als een mooi vormgegeven 'krantenartikel'?


Klik bij het blog van je voorkeur helemaal links in de adresbalk van je internetbrowser op de vier horizontale streepjes. Hierdoor verschijnt er een 'schone' weergave van het artikel of blog, die je vervolgens kan uitprinten.

Anderen attenderen op onze blogs

Heb je leuke of nuttige tips gelezen op onze site? Deel ze met anderen via de knoppen van Facebook, Twitter, LinkedIn of Pinterest, die je aan het begin en einde van elk blog vindt.


Je familie, vrienden en vriendinnen zullen je dankbaar zijn. En anders wij wel, want we vinden het heel leuk als zoveel mogelijk mensen hun voordeel kunnen doen met onze tips en inzichten 🙂!

Handige mailalert-service activeren

Helemaal nieuw is onze mailalert-service, waarmee je je automatisch kan laten attenderen op nieuwe data van bijeenkomsten, cursussen of trainingen van De HuishoudCoach, die altijd snel zijn volgeboekt. Je bent dan als eerste op de hoogte, wat de kans aanzienlijk vergroot dat je je op tijd kan inschrijven als je wil deelnemen. 


Je kunt een mailalert-service activeren voor:

 • nieuwe data van de informatiebijeenkomst 'Organizer worden'
 • nieuwe data van opleidingen en trainingen

De mailalert-service knop vind je o.a. op de pagina's 'Trainingen' en 'Agenda van De HuishoudCoach' met alle data van opleidingen en trainingen.

Online inschrijven voor trainingen en opleidingen

Met de nieuwe website is ook een langgekoesterde wens van onze cursisten in vervulling gegaan. Vanaf nu kan je je online aanmelden voor informatiebijeenkomsten, opleidingen en trainingen en via iDeal of KBC (het eerste deel van) jouw betaling voldoen.


Ongeveer 1-2 minuten later ontvang je dan de bevestiging van je inschrijving, de digitale factuur plus een eventuele eerste thuisopdracht in je inbox, zodat je meteen kan beginnen met de voorbereidingen.

Jezelf op de wachtlijst plaatsen

Als je ons al een tijdje volgt, dan weet je dat het merendeel van onze opleidingen en 1-daagse trainingen vaak al weken of zelfs maanden voor aanvang volgeboekt is. Naast dat je je via onze mailalert-service (zie boven) op de hoogte kan laten houden van nieuwe opleidings- en trainingsdata, kan je jezelf daarom nu ook op de digitale wachtlijst plaatsen voor de opleiding of training van jouw voorkeur. 


Klik hiervoor op de knop 'Wachtlijst' onderin de pagina over de desbetreffende opleiding of training. Je komt dan op de webpagina 'Wachtlijst' terecht. Daar kan je lezen hoe de wachtlijst precies werkt en je je meteen gratis en vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst van de opleiding of training van jouw voorkeur.

Onze kennisbank bezoeken

Een ander kersvers onderdeel van De HuishoudCoach website is de 'Kennisbank over professional organizing'.


Deze kennisbank 'in wording' zullen we komende tijd laten uitgroeien tot een uitgebreide 'Wikipedia' van ons prachtige vakgebied. Je kan er mettertijd alles vinden over het beroep van professional organizer, opleidingen tot organizer, het in de arm nemen van een professional organizer, organizing methoden, internationale organizing experts, bestsellers over organiseren en meer.


Maar ook nu kun je er al terecht voor de antwoorden op veelgestelde vragen over professional organizing. De link naar de kennisbank in wording vind je rechts onderaan elke pagina.

Vlug de weg (terug)vinden

Bovenaan elke pagina vind je de menubalk met snelknoppen naar de 7 hoofdpagina's van de website van De HuishoudCoach, met informatie over onze:

 • hulp bij opruimen
 • opleidingen en trainingen 
 • handige organizing tips
 • boeken en ebooks
 • gratis cadeaus
 • teamleden
 • contactgegevens

Ben je een klein zijpad ingeslagen op onze website en de weg kwijt, dan kom je via dit menu weer snel terug op de hoofdwegen. Of klik op het huishoudcoach logo links bovenaan: dat brengt je altijd terug naar de homepage.

Meest bezochte pagina's bekijken

Tot slot vind je (buiten de menubalk) nog een tweede, fijnmaziger overzicht van de meest bezochte pagina's links onderaan elke webpagina onder het kopje 'Navigatie'.


Kijk maar even links onderaan deze pagina en surf naar de pagina van je voorkeur. We hopen dat je onze nieuwe site met veel plezier zal gebruiken! 🙂