Hulp bij opruimen nodig?

De HuishoudCoach kan je op twee manieren vooruit helpen

Ten eerste kan je bij chaos in huis en hoofd...

... met onze gratis tips als leidraad zélf aan de slag gaan

Want misschien wil je het liefst op eigen houtje aan de gang met het op orde brengen van je huis, maar weet je alleen niet zo goed hoe je dit het handigst aanpakt. In dat geval helpen we je graag vooruit, zodat jij eigenhandig van jouw rommelige huis weer een écht thuis kan maken.


Hoe? Door jou gratis goede ideeën en tips te geven, waarmee je kan voorkomen dat je:

 1. op de verkeerde plek start met opruimen
 2. spullen en poststukken verplaatst in plaats van sorteert en (re)organiseert
 3. van hot naar haar rent zonder resultaat te boeken 
 4. geld uitgeeft aan overbodige opberg- en schoonmaakmiddelen 
 5. dingen wegdoet die je had moeten bewaren
 6. te veel bewaart zodat je nog steeds omkomt in spullen, papieren, kleren en boeken
 7. jezelf uitput door de lat te hoog te leggen
 8. vergeet jezelf te belonen voor elke stap in de goede richting

Hoe kom je aan onze gratis tips?

In de rubriek Tips op deze site vind je 200+ blogs over opruimen, administreren, plannen, poetsen, mailen en persoonlijke effectiviteit. Elk blog bevat praktische adviezen, die je meteen in je eigen huis of werkplek kan toepassen.

Nieuwe blogs verschijnen 10 x per jaar in De HuishoudCoach Nieuwsbrief, samen met talloze lezerstips, boekreviews , Mail & Win acties en de agenda van De HuishoudCoach. Nooit meer

onze tips missen? Abonneer je gratis

op De HuishoudCoach Nieuwsbrief!

P.S. Hou je van een methodische aanpak en wil je écht het naadje van de kous weten? Gebruik dan de bestseller van De HuishoudCoach als jouw ultieme leidraad bij jouw opruimacties: Organiseer je leven (Forte uitgevers, 2022).

Ten tweede kan je bij chaos in huis en hoofd...

... hulp aan huis inroepen van één van onze opruimcoaches 

Want misschien kan je wel een stok achter de deur en steun in de rug gebruiken, als het op het opruimen en (re)organiseren van je huis en huishouden aankomt. Zo kunnen de deskundige, vriendelijke organizers van De HuishoudCoach je heel goed behulpzaam zijn als je bijvoorbeeld:

 • niet weet waar jij thuis het best kunt beginnen met het (re)organiseren van je spullen, post, taken en huishouden en door de bomen het bos niet meer ziet
 • al vaker begonnen bent met het opruimen van je huis of administratie, maar steeds tussentijds afhaakt door gebrek aan motivatie, durf of inspiratie
 • vaak in dezelfde valkuilen stapt wanneer je wil opruimen of je administratie of agenda wil reorganiseren
 • het fijn zou vinden als iemand actief met je meedenkt en meewerkt

In deze en vergelijkbare situaties kunnen de professional organizers van De HuishoudCoach je van advies en tips voorzien én je praktische hulp bij opruimen geven door samen met jou letterlijk de handen uit de mouwen te steken.


Waar? Gewoon bij jou thuis! Zodat je direct een vliegende start maakt met het onder controle krijgen van jouw huis en huishouden.

Waarbij kunnen we je helpen?

Het opruimen en organiseren van spullen, kleding, boeken en memorabilia, die je woonkamer, keuken, slaapkamers,  werkkamer of opslagruimte bevolken.
Het sorteren van je papieren of digitale post en het opzetten van een overzichtelijke thuis-administratie, waarin je elk belangrijk document binnen 2 seconden terugvindt.

Het maken van een 'ademende' agenda, waarin ruimte is voor al je belangrijke verplichtingen én vrije tijd 🙂.

Het uitzoeken, sorteren en verwerken van je (digitale) foto's, zodat je hiervan mooie fotoalbums kan maken.

Het opstellen van een haalbaar huishoudschema, waarin alle taken tussen jou en je eventuele gezinsleden goed verdeeld zijn.

Wil je meer weten over onze hulp aan huis?