Copyright

Copyright


Het copyright op alle teksten op de website www.dehuishoudcoach.nl, waaronder de webpagina's en blogartikelen, berust bij Els Jacobs van De HuishoudCoach.


Overnemen van teksten


Het is niet toegestaan om kleinere of grotere delen van één van onze webpagina's of blogartikelen te gebruiken voor op een website, in een kranten- of tijdschriftartikel, boek of enige andere informatiedrager. Wil je graag een fragment of artikel gebruiken, vraag hiervoor dan vóóraf schriftelijk toestemming bij Els Jacobs van De HuishoudCoach.


Citeren


Korte quotes of citaten van maximaal 25 woorden mag je wel zonder schriftelijke toestemming vooraf overnemen, maar alleen als je de link van de pagina of het blogartikel waaraan je deze quote of dit citaat ontleent op de volgende wijze als bron vermeldt.

  • Vermeld in geval van een papieren informatiedrager de link www.dehuishoudcoach.nl als bron.
  • Neem in geval van een online informatiedrager een doorklikbare link naar het desbetreffende blogartikel of de webpagina op als bronvermelding bij het desbetreffende citaat.


Delen op social media


Ook mag je onze blogartikelen op Facebook, Pinterest, Instagram, Twitter of andere social media delen. Je kan hiervoor de speciale social media buttons gebruiken, die je bovenaan en onderaan elk blogartikel vindt. 


Gebruiken van afbeeldingen


De afbeeldingen in onze blogartikelen en op onze webpagina's zijn afkomstig van Shutterstock en Stockfresh, tenzij anders vermeld, en mogen niet door derden overgenomen worden. Wil je één van deze afbeeldingen graag gebruiken, koop hiervoor dan op genoemde sites een eigen licentie.

Heb je vragen over het gebruiken van onze content?