Informatiebijeenkomst Organizer worden 

Maandag 22 november, 19.30-21.00 uur, online webinar

Heb jij ook een passie voor organiseren?

Het beroep van professional organizer is afwisselend, nuttig en uitdagend. En professional organizing is door de Nationale Beroepengids uitgeroepen tot één van de 21 meest kansrijke beroepen van de toekomst!


Heb jij ook een passie voor organiseren en overweeg je als organizer aan de slag te gaan? Neem dan deel aan onze informatiebijeenkomst 'Organizer worden', die we op maandag 22 november a.s. weer verzorgen in de vorm van een gratis live webinar.


Tijdens deze online bijeenkomst vertellen Els Jacobs en Beeuwkje Jager je alles over het beroep professional organizer en de opleidingen die je bij De HuishoudCoach kan volgen om zelf organizer te worden op de particuliere of zakelijke markt.

Bezoek onze online bijeenkomst

Hoor alles over het beroep professional organizer en de opleidingen van De HuishoudCoach.

Ontmoet de hoofdtrainers Els Jacobs en Beeuwkje Jager.

Krijg antwoord op al je vragen.

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we je alles over

Het beroep van professional organizer: werkterreinen, clientèle en nieuwe trends

Wat is en wat doet een professional organizer? Op welke werkterreinen kan je als professional organizer actief zijn? Wie doen er een beroep op professional organizers en waarom? En wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied van professional organizing?

Werkzaam zijn als professional organizer: de praktijk

Wat betekent het in de praktijk om als organizer actief te zijn: werk je per definitie als zzp'er of niet? Hoe ziet een gemiddelde werkweek eruit? Over welke kwaliteiten moet je beschikken wil je als startende organizer een succesvol bedrijf kunnen opbouwen? En hoe zit het eigenlijk met de vraag naar de diensten van organizers?

De Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren

Wat zijn de 4 belangrijkste hulpvragen die je als organizer voor particulieren gesteld worden? Wat is de gemeenschappelijke noemer van particuliere cliënten van professional organizers? In welke onderwerpen word je in de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren geschoold en in welke organizing methoden word je getraind? En wat is het verschil tussen de online Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren (OPOP) en de OPOP op locatie?

De Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt

Waar lopen jouw toekomstige opdrachtgevers tegenaan op de werkvloer? Hoe ziet een zakelijk organizingtraject eruit? In welke onderwerpen word je in de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt geschoold en in welke organizing methoden word je getraind? En wat is het verschil tussen de online Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (OOZM) en de OOZM op locatie?

En alle andere zaken waarover jij graag meer wil weten...

Uiteraard is er ruim gelegenheid tot het stellen van al jouw vragen! Na deze  informatiebijeenkomst weet je of professional organizer worden iets voor jou is, welke kansen er liggen en wat je van de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren en Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt kan verwachten, online en op locatie.

Wie ontmoet je op de informatiebijeenkomst Organizer worden?

Els Jacobs

Els Jacobs - De HuishoudCoach en De KantoorCoach

Els Jacobs is oprichter en eigenaar van en de drijvende kracht achter De HuishoudCoach en De KantoorCoach en al meer dan 15 jaar actief als trainer, coach en auteur op het vakgebied van professional organizing. Ze is o.a. bekend van de bestseller 'Aan de slag met De HuishoudCoach', die recent is heruitgegeven onder de titel 'Het No Nonsense Opruimboek'. Els werkt zowel bij cliënten thuis als voor hogescholen, universiteiten en overheidsorganisaties. 


Sinds 2010 verzorgt Els de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren, de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt en diverse 1-daagse verdiepingstrainingen. 


Tijdens het live webinar vertelt Els je alle 'ins and outs' van professional organizing voor particulieren.

Beeuwkje Jager

Beeuwkje Jager - Efficienz

Beeuwkje Jager, trainer bij De HuishoudCoach en eigenaar van Efficienz, is specialist in effectief werken. Samen met Els Jacobs verzorgt ze de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt. In de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren verzorgt Beeuwkje de onderdelen ruimte-, papier-, tijd- en huishoudmanagement.


Via Efficienz heeft Beeuwkje in de afgelopen jaren al honderden mensen in met name de zorg en het onderwijs gecoacht en getraind in mail-, plannings- en organisatievaardigheden. 


Tijdens het live webinar neemt ze je mee in de wereld van de zakelijk organizer.

Eerdere deelnemers over de informatiebijeenkomst

Verhelderend

'Ik wist niet zo goed wat ik van de informatiebijeenkomst kon verwachten en was een beetje bang voor 'verkooppraatjes',. Maar dat was helemaal onterecht. Eerlijk gezegd was ik aangenaam verrast door de gedetailleerdheid van de informatie over het beroep, de opleidingen en de kansen die er liggen. Ik ga dit weekend alles laten bezinken, maar heb sowieso ruim voldoende input gekregen om een goede beslissing te kunnen maken.'

Ann

Leuke en positieve middag

'Wauw, wat een leuke en positieve middag, de informatiebijeenkomst van afgelopen vrijdag! Ik heb mijn inschrijfformulier inmiddels aan jullie verzonden en kijk uit naar de eerste trainingsdag.'

Wilma

Veel ruimte voor vragen

'Mijn complimenten voor de goed verzorgde, informatieve middag. Jullie gaven een uitstekend beeld van wat het vak van organizer inhoudt, en wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen de particuliere en zakelijke markt. Ook vond ik het super dat er zoveel ruimte was voor het stellen van vragen, zowel tijdens als na de informatiebijeenkomst. Dat belooft wat voor de opleiding!'

Roy

Praktische informatie

Datum en tijd

De eerstvolgende online informatiebijeenkomst 'Organizer worden' van De HuishoudCoach vindt plaats op maandag 22 november 2021 van 19.30-21.00 uur. Je kan je hiervoor vrijblijvend aanmelden via onderstaande aanmeldkop.

Locatie

We verzorgen de informatiebijeenkomst 'Organizer worden' online via Zoom. Je kan deze dus gewoon vanachter jouw eigen desktop, laptop, tablet of smartphone bijwonen.

NB Er worden géén opnamen van deze online informatiebijeenkomst gemaakt, dus het is alleen mogelijk 'live' deel te nemen.

Kosten

Aan deelname aan de online informatiebijeenkomst 'Organizer worden' zijn geen kosten verbonden. Je kan dus gratis deelnemen.

Inschrijving en deelname

Voor deelname aan het live webinar heb je alleen een computer, laptop, mobiel of tablet met internetverbinding nodig. je kan je voor deze online informatiebijeenkomst gratis inschrijven via onderstaande knop. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link en wachtwoord waarmee je aan het webinar kan deelnemen. Bewaar deze mail goed en surf op de nog vast te stellen datum en het tijdstip via genoemde link naar ons webinar. Graag tot dan!

Heb jij ook een passie voor organiseren en wil je alles weten over het beroep van professional organizer? 

Neem gratis deel aan onze online informatiebijeenkomst.

arrow_drop_up arrow_drop_down