Organizer worden? Volg één van onze opleidingen of trainingen

Opleiding tot Professional Organizer 

voor Particulieren

Wil jij graag van je passie voor organiseren en structureren je beroep maken? 

Misschien is professional organizer ofwel opruimcoach worden iets voor jou! Leer alle fijne kneepjes van het vak in de inspirerende Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren, die door onze cursisten onveranderlijk met een 9+ wordt gewaardeerd.

online opleiding professional organizer

*Online* Opleiding tot Professional 

Organizer voor Particulieren

Wil je graag professional organizer worden, maar volg je jouw lessen liever vanuit huis én in je eigen tempo? Dan is de Online Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren geknipt voor jou. Via 10 modules met meer dan 50 videolessen, afwisseldende opdrachten, praktijkstage en 4 live online avondcolleges bereiden we je terdege voor op je nieuwe werkzaamheden.

Opleiding tot Organizer 

voor de Zakelijke Markt

Wil jij graag ondernemers, werknemers en leidinggevenden trainen in effectief e-mailen, plannen en organiseren? Zodat zij weer toekomen aan hun kerntaken en met plezier kunnen werken?

Volg onze boeiende, praktijkgerichte Opleiding tot Organizer Zakelijke Markt, waarin je alles meekrijgt om te slagen als zakelijk organizer.

online opleiding zakelijk organizer

*Online* Opleiding tot Organizer voor 

de Zakelijke Markt

Wil je graag organizer voor de zakelijke markt worden, maar volg je jouw lessen liever vanuit huis én in je eigen tempo? Dan is de Online Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt geschikt voor jou. Via 10 modules met meer dan 50 videolessen, afwisselende oefeningen, praktijkopdrachten en 2 1-op-1 sessies bereiden we je terdege voor op jouw nieuwe beroep als werkplekcoach..

1-daagse trainingen voor organizers en coaches

Ben je al organizer of coach en wil je je verder bekwamen in bijv. inspirerende workshops geven, budgetcoaching, omgaan met cliënten met verzameldwang of het schrijven van een aantrekkelijk e-book?


Meld je dan aan voor één van onze 1-daagse trainingen en verhoog zo jouw eigen werkplezier en slagkracht als organizer of coach.

Dit zeggen onze cursisten

Fenomenaal

'Een opleiding waarbij alle facetten van het vak aan de orde komen, zowel vanuit de invalshoek van de P.O.-er als van de klant zelf. Het lesmateriaal bevat alle info die je nodig hebt om als Zzp'er aan de slag te gaan.

Els is een vakvrouw pur sang, die zeer betrokken is bij haar cursisten. Haar enthousiasme en bevlogenheid zijn fenomenaal.'Esther

Kundige en inspirerende trainers

‘Na informatie ingewonnen te hebben van verschillende opleidingen, heb ik gekozen voor de opleiding van De HuishoudCoach. Een schot in de roos! De trainers zijn stuk voor stuk zeer kundige en inspirerende persoonlijkheden, die naast de juiste informatie, je ook als persoon voorbereiden om aan de slag te kunnen als professional organizer. En dit alles op een aangename locatie, met een heerlijke lunch en geweldige groepsdynamiek. Aanrader!’

Claudia

Persoonlijke benadering

'Met de opleiding voor Professional Organizer heb ik in korte tijd veel handvatten gekregen om als zelfstandige PO aan de slag te gaan.

Ik vind Els Jacobs een bevlogen vrouw die enthousiast en boeiend vertelt over alle aspecten van professional organizing. Haar jarenlange ervaring in het vak, mensenkennis en coachkwaliteiten zorgen voor een gedegen opleiding met een persoonlijke benadering.'


Nynke

De aard van ons werk gaat de komende jaren snel veranderen. Dat is in ieder geval een conclusie wanneer we kijken naar de trend van robotisering van beroepen. Niet alleen de taken, maar ook de werkomstandigheden en samenleving veranderen, waardoor er vraag is naar nieuwe vaardigheden en competenties. Dit leidt tot doorontwikkeling van bestaande beroepen en het ontstaan van nieuwe beroepen: één van die beroepen is het vak van professional organizer.


Een Professional Organizer adviseert en begeleidt personen die meer structuur, overzicht en orde in hun tijd en ruimte willen hebben, zodat zij met meer plezier, rust en ontspanning zich kunnen richten op hun dagelijkse activiteiten. Op particulier gebied kan je dan denken aan een thuis-organizer, een jongeren- of een senioren-organizer. Er zijn ook Professional Organizers die zich richten op mensen met een beperking of hoarding. Naast particulieren kan de Professional Organizer ook bij bedrijven advies en begeleiding geven over hoe hun werknemers de werkzaamheden beter en efficiënter kunnen inrichten. Deze Professional Organizers richten zich op de werkplek, timemanagement en/of financiën. 


De vraag naar de Professional Organizer neemt toe, dus dit beroep biedt perspectief.


De Nationale Beroepengids

P.S. Wist je dat we al 17,5+ jaar dé specialist in professional organizing van Nederland zijn? En 120% van onze tijd aan ons vak besteden :-)?

Zo schrijft De HuishoudCoach niet alleen veel gelezen blogs en boeken, en begeleiden onze organizers dagelijks mensen thuis en op kantoor naar meer rust en overzicht. Ook bouwen we achter de schermen aan een Kennisbank P.O. en verzorgen we jaarlijks diverse Opleidingen tot Professional Organizer (zowel op locatie als online) en 1-daagse trainingen voor reeds gestarte organizers. Benieuwd?