De HuishoudCoach is specialist in professional organizing en...

heeft een enthousiast team van organizers en trainers

Als organizers beheersen we ons vak tot in de puntjes. We helpen je graag op weg naar een opgeruimd huis en kunnen je ook ondersteunen bij het optimaliseren van jouw werkplek en werkwijze. En als trainers verzorgen we gedegen, inspirerende opleidingen en trainingen voor toekomstige organizers. 

werkt volgens de beproefde 

 Opgeruimd Leven® methode

Er zijn veel manier om je huis(houden) te reorganiseren, maar sommige werken nu eenmaal veel beter dan andere. 

Bij onze hulp aan huis werken wij daarom  met onze beproefde 'Opgeruimd Leven®' methode. Gewoon, omdat deze zo lekker eenvoudig en supereffectief is.

deelt haar kennis en tips graag met anderen

Omdat we iedereen een opgeruimd leven en georganiseerde werkplek gunnen, delen we onze tips graag met anderen.

We doen dit niet alleen via onze blogs, maar ook in kranten- en tijdschriftartikelen en via interviews op de radio. En héél soms komen we ook op televisie...

Hoe het allemaal zo gekomen is...

Het begon eigenlijk al in 1998... 

Ook Els Jacobs, oprichter en eigenaar van De HuishoudCoach, heeft tijden gekend waarin haar huis werd beheerst door spullen, stof en papieren. En waarin haar agenda gedomineerd werd door dubbele afspraken en overschreden deadlines. 


In 1998 kwam daar verandering in toen Els, toentertijd nog werkzaam als universitair onderzoeker, vanuit haar wetenschappelijke interesse in nieuwe vormen van saamhorigheid de Amerikaanse online opruimgoeroe FlyLady ging volgen. Ze raakte hierdoor gefascineerd door de kunst van het (re)organiseren.

Geënthousiasmeerd door de positieve effecten van opruimen op haar eigen huis, huishouden en humeur, maakte Els in 2006 de overstap van universitair docent en wetenschappelijk onderzoeker naar professional organizer en startte De HuishoudCoach®.


In de loop der jaren ontwikkelde Els haar Opgeruimd Leven® methode om mensen met een oceanisch huishouden en oplopende werkstress zo effectief mogelijk naar meer overzicht en rust te begeleiden.

 

Inmiddels heeft de aanpak van De HuishoudCoach® brede erkenning gevonden en bestaat ons team uit 6 praktische en positief ingestelde professional organizers, 8 uitstekende trainers en een geweldige virtual assistant, vormgever en uitgever. Samen stellen alles in het werk om jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar een opgeruimd leven en prettige werkplek of om jou een vliegende start als professional organizer te geven.

De HuishoudCoach® in cijfers

Het team van De HuishoudCoach bestaat inmiddels uit 13 teamleden, die allemaal hun uiterste best doen jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Els Jacobs van De HuishoudCoach heeft 1 ebook en 5 opruimboeken geschreven, waaronder de bestseller 'Aan de slag met De HuishoudCoach', die recent is heruitgegeven als 'Het No Nonsense Opruimboek'. En er zit alweer een nieuw boek in de pijplijn!

Via de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt heeft De HuishoudCoach in de afgelopen jaren al meer dan 1000  professional organizers voor particulieren en werkplektrainers opgeleid, getraind en gecoacht.

De HuishoudCoach geeft een goed gelezen e-zine uit, De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ abonnees in de inbox valt.

Onze opleidingen. trainingen en coachingstrajecten worden steevast met een 9+ gemiddeld beoordeeld.

Registraties en lidmaatschappen

De HuishoudCoach is sinds 2006 aangesloten bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers), die de kwaliteit, professionaliteit en veelzijdigheid van haar leden wil bewerkstelligen.


De HuishoudCoach is sinds 2010 als onderwijsinstelling geregistreerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en voldoet aan diens strenge audit-eisen. Onze opleidingen en trainingen mogen we daarom BTW-vrij aanbieden.


Is er iets niet duidelijk? Of heb je vragen aan De HuishoudCoach?