De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit - Adam Merrill

De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit - Adam Merrill

Ben je geïnteresseerd in de Tijdmatrix™ van Franklin Covey. Maar vind je het lastig deze in je eigen leven handen en voeten te geven? Dan zou ‘De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit’ van Kogon, Merrill & Roger wel eens hét boek kunnen zijn, waarop je zat te wachten!

Tevreden en voldaan

Aan de hand van levendige voorbeelden, bespreken deze Franklin Covey trainers hoe je jouw beslissingen, aandacht en energie managet in een overvol leven. Hoe maak je onderscheid tussen wat wel en niet belangrijk is?

Hoe zorg je ervoor dat je deze belangrijke zaken zo uitvoert dat je ’s avonds tevreden en voldaan in bed stapt? Hoe speel je tijd vrij voor de dingen, die voor jou het verschil maken. Hoe kan de technologie je hierbij helpen? Welke energiebronnen heb je tot je beschikking?

Buitengewone productiviteit

De inzet van hun adviezen is om jou tot ‘buitengewone productiviteit’ aan te sporen. Gelukkig bedoelen de schrijvers hiermee niet ‘dat iedereen op vrijdag wereldvrede tot stand moet brengen en op maandag de Nobelprijs moet winnen.

Nee, ze hebben het dan over ‘leven en werken naar je beste vermogen, waarbij je je hele ik inzet voor wat je doet en de unieke talenten en energie aanspreekt die jij te bieden hebt. Het betekent vooral dingen doen waar je trots op kunt zijn.’

Proactief

De inzichten van Kogon, Merrill & Rogers laten je zien waaraan je je kostbare tijd, energie en aandacht het beste kan besteden, wil je datgene bereiken wat voor jou het allerbelangrijkst is.

Dankzij ‘de 5 keuzes’ word je proactief, focus je op wat echt het verschil maakt, krijg je dingen voor elkaar, maak je het leven makkelijker met behulp van technologie – en krijg je nog extra energie ook. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? 🙂

Alle info over ‘De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit’ op een rij

‘De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit | Kory Kogon, Adam Merrill en Erik Roger | 176 pagina’s | 2015 | € 20,99.

Bestel bij Bol.com

Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Organiseer je leven'. Daarnaast leidt ze al ruim 15 jaar nieuwe organizers op via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (zowel op locatie als online). En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds naar opgeruimder leven en effectiever werken.

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

Meer lezen?

Op onze site vind je 200+ artikelen over opruimen, administreren, plannen en poetsen