Havermoutje – Mathijs Kok & Pascalle Bonnier – Recensie
Koken
Els Jacobs
Koken
09/10/2015
0 min
0

Havermoutje - Mathijs Kok & Pascalle Bonnier

09/10/2015
0 min
0
Havermout: ongeveer 25.000 jaar geleden bereidden onze jagende en verzamelende voorouders al een primitieve vorm van dit gezonde, veelzijdige en lekkere ingrediënt! Maar wat kan je eigenlijk allemaal met havermout maken?

Moderne ode aan de havermout

Het antwoord op die vraag vind je in het pas verschenen boek Havermoutje van Mathijs Kok en Pascalle Bonnier. In 70 smaakvol gepresenteerde recepten laten Kok en Bonnier zien dat je van havermout niet alleen pap kunt maken, maar ook brood, burgers, soep, koeken, cake, pasta en pannenkoeken. Elk 'havermoutje' wordt enthousiast beschreven en is een moderne ode aan de havermout.Na lezing van het boek wil je eigenlijk maar één ding: direct naar de winkel rennen, grote hoeveelheden havermout inslaan en lekker gaan kokkerellen! Dat we daarin niet alleen staan, blijkt wel uit de schare fans die Kok en Bonnier inmiddels hebben verzameld via hun blog Havermoutje en Instagramaccount.

Nootje

Natuurlijk kon een vervolg op Havermoutje niet uitblijven en dus inmiddels heeft ook het boek Nootje het licht gezien. We hebben nog niet de hand op een exemplaar weten te leggen, maar als dat net zo uitnodigend geschreven en vormgegeven is als Havermoutje, kun je daar als notenliefhebber vast je hart aan ophalen!

Alle info over Havermoutje

Havermoutje: 70 recepten van pasta tot pannenkoek | Pascalle Bonnier & Mathijs Kok | Uitgeverij Carrera | €19,95 | 2015 | 224 bladzijden.

Bestellen

Zelf leren koken en bakken met havermout? Bestel Havermoutje bij Bol.com. Eet smakelijk!
Reacties
Categorieën