Havermoutje - Mathijs Kok & Pascalle Bonnier
in Koken
0 min. leestijd

Havermoutje - Mathijs Kok & Pascalle Bonnier

Havermout: ongeveer 25.000 jaar geleden bereidden onze jagende en verzamelende voorouders al een primitieve vorm van dit gezonde, veelzijdige en lekkere ingrediënt! Maar wat kan je eigenlijk allemaal met havermout maken?

Moderne ode aan de havermout

Het antwoord op die vraag vind je in het pas verschenen boek Havermoutje van Mathijs Kok en Pascalle Bonnier. In 70 smaakvol gepresenteerde recepten laten Kok en Bonnier zien dat je van havermout niet alleen pap kunt maken, maar ook brood, burgers, soep, koeken, cake, pasta en pannenkoeken. Elk 'havermoutje' wordt enthousiast beschreven en is een moderne ode aan de havermout.Na lezing van het boek wil je eigenlijk maar één ding: direct naar de winkel rennen, grote hoeveelheden havermout inslaan en lekker gaan kokkerellen! Dat we daarin niet alleen staan, blijkt wel uit de schare fans die Kok en Bonnier inmiddels hebben verzameld via hun blog Havermoutje en Instagramaccount.

Nootje

Natuurlijk kon een vervolg op Havermoutje niet uitblijven en dus inmiddels heeft ook het boek Nootje het licht gezien. We hebben nog niet de hand op een exemplaar weten te leggen, maar als dat net zo uitnodigend geschreven en vormgegeven is als Havermoutje, kun je daar als notenliefhebber vast je hart aan ophalen!

Alle info over Havermoutje

Havermoutje: 70 recepten van pasta tot pannenkoek | Pascalle Bonnier & Mathijs Kok | Uitgeverij Carrera | €19,95 | 2015 | 224 bladzijden.

Bestellen

Zelf leren koken en bakken met havermout? Bestel Havermoutje bij Bol.com. Eet smakelijk!
Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Organiseer je leven'. Daarnaast leidt ze al ruim 15 jaar nieuwe organizers op via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (zowel op locatie als online). En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds naar opgeruimder leven en effectiever werken.

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

Meer lezen?

Op onze site vind je 200+ artikelen over opruimen, administreren, plannen en poetsen