De kunst van lekker bakken: het basisbakboek van Laura's Bakery
in Koken
0 min. leestijd

De kunst van lekker bakken: het basisbakboek van Laura's Bakery

Is het bakken van koekjes, cakes en taarten moeilijk? Niet met de superduidelijke basisbakboek van Laura Kieft, bekend van Laura's Bakery, een blog met meer dan 1,5 miljoen bezoekers per maand. In dit boek met foto's waarvan je direct gaat likkenbaarden, deelt Kieft haar favoriete basisrecepten voor koekjes, cakes, brownies, zandtaart, biscuit en schuimpjes  ... 

Van zandtaartje naar tartelette

Elk van deze recepten levert op zichzelf al geweldig gebak op, maar leent zich ook uitstekend om naar hartelust mee te experimenteren. 

Zo kan je het basisrecept van zandtaartdeeg onder andere gebruiken om millionaire’s shortbread, limoen meringuetaart, chocoladetaartjes met salted caramel of heerlijke tartelettes te maken.

Onmisbare baktips

Fijn is dat Kieft bij elk type koek of gebak niet alleen het basisrecept en variaties deelt. Ze gaat ook gedetailleerd in op de onmisbare tips en trucs, waarmee je jouw baksels naar grotere hoogte kan tillen. Hiermee kan jij als thuisbakker voortaan gebaksatelierwaardige lekkernijen op tafel toveren. Hmmmm! 

Alle info over dit boek op een rijtje

Laura's Bakery: het basisbakboek | Laura Kieft | Forte Culinair | € 28,99 | 192 pagina's.

Bestel bij Bol.com

Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Organiseer je leven'. Daarnaast leidt ze al ruim 15 jaar nieuwe organizers op via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (zowel op locatie als online). En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds naar opgeruimder leven en effectiever werken.

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

Meer lezen?

Op onze site vind je 200+ artikelen over opruimen, administreren, plannen en poetsen