Esther van Dijk

Esther van Dijk (1970) is professional organizer en trainer in het team van De HuishoudCoach en tevens werkzaam als opruimcoach via haar eigen bedrijf OrganizedbyME.


Als professional organizer is Esther vooral actief in de regio Noord-Brabant, Zuid-Holland en Midden-Nederland. Als trainer is ze regelmatig in Antwerpen (BE) te vinden.

Meer over Esther van Dijk

Van jongs af aan heeft Esther al een voorliefde gehad voor structureren en organiseren, juist omdat ze als chaoot in de wieg werd gelegd. Zo keek ze thuis en - toen ze ouder werd - op haar werk altijd of ze zaken handiger kon regelen, zodat ze de wanorde de baas kon blijven en meer tijd overhield voor leuke dingen.


Na jarenlang in het bankwezen gewerkt te hebben heeft Esther van haar passie haar beroep gemaakt en in 2012 haar bedrijf OrganizedbyME opgericht. Met veel plezier coacht ze anderen op weg naar een opgeruimd leven en optimale werkomstandigheden. Gelijkwaardigheid, humor en wederzijds respect staan hierbij voor haar centraal.


Esther is bereikbaar via telefoonnummer 06-40.98.00.04.

  • Bij De HuishoudCoach biedt Esther van Dijk als professional organizer hulp aan huis bij opruimen, administreren en plannen. Als trainer verzorgt Esther samen met Katrijn Declerck de Vlaamse editie van de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren, die binnen afzienbare tijd van start gaat. Hou voor meer informatie hierover De HuishoudCoach Nieuwsbrief in de gaten.
  • Ook traint, coacht en adviseert Esther werknemers, leidinggevenden en ondernemers die moeite hebben om hun mailbox, agenda en (digitale) werkomgeving onder controle te houden.
  • Via haar bedrijf OrganizedbyME geeft Esther ook regelmatig workshops over administreren, agenderen en mailen.