Esther van Dijk

Esther van Dijk (1970) is organizer en trainer in het team van De HuishoudCoach en tevens werkzaam als organizer via haar eigen bedrijf Organized by ME.


Als zakelijk organizer is Esther vooral actief in de regio Noord-Brabant, Zuid-Holland en Midden-Nederland. 

Meer over Esther van Dijk

Esther is oorspronkelijk opgeleid tot secretaresse, maar na een paar jaar in dit vak gewerkt te hebben, is zij in het bankwezen terecht gekomen. Hier heeft zij aan de kant van de zakelijke markt gewerkt en bedrijven geadviseerd en te woord gestaan over uiteenlopende vraagstukken.


In 2012 gooide Esther het roer om en is zij haar bedrijf Organized by ME gestart. Jaren heeft zij zowel als particulier organizer en als zakelijk organizer gewerkt maar is nu alleen inzetbaar als organizer op de zakelijke markt.


Werkplezier is waar het haar om gaat. Haar passie is om drukbezette professionals te leren hoe zij slimmer kunnen werken waardoor zij toekomen aan de dingen die echt belangrijk zijn. Met als resultaat een hogere productiviteit en meer werkplezier. 

  • Bij De HuishoudCoach traint, coacht en adviseert Esther werknemers, leidinggevenden en ondernemers die moeite hebben om hun mailbox, agenda en (digitale) werkomgeving onder controle te houden.
  • Via haar bedrijf Organized by ME geeft Esther ook regelmatig workshops over agenderen en mailen.


Wil je weten wat Esther voor jou of jouw organisatie kan betekenen? 

Bel haar op telefoonnummer 06 40 98 00 04 of contacteer Esther via onderstaande button.