Geniet meer van minder - Marianne Winter - Review
1 min. leestijd

Geniet meer van minder - Marianne Winter - Review

Vandaag de dag hebben we meer spullen, documenten en taken dan ooit tevoren, waardoor steeds meer mensen chaos en stress ervaren. Alles wat je bewaart vraagt tenslotte om tijd, aandacht en energie. En hoe meer je bezit, hoe minder ruimte je overhoudt om simpelweg gelukkig te zijn.

Merk jij ook dat je steeds minder vaak geniet van mooie, onverwachte momenten in het leven? Gewoon, omdat je teveel in huis en aan je hoofd hebt? lees dan het boek 'Geniet meer van minder' van professional organizer Marianne Winter. Met dit fijne, overzichtelijke boek van Winter als leidraad kan je stap voor stap ontspullen, ontstapelen én ontspannen.

Daarbij voorziet Marianne Winter je in elke fase steeds van interessante inzichten en handige tips en oefeningen, zodat je alles meteen kan toepassen. En zelf gaandeweg jouw focus kan verleggen van ‘hebben’ naar ‘zijn’. Met als resultaat dat ook jij voortaan vaker in het hier en nu geluk kan proeven!

Alle info over 'Geniet meer van minder' op een rijtje

Geniet meer van minder. Maak keuzes waar jouw ogen van gaan stralen | Marianne Winter | The Organizing Company | €20,00 | 2023 | 200 pagina's.

Bestellen?

Het boek 'geniet meer van minder' is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com, de Readshop en The Organizing Company.

Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Organiseer je leven'. Daarnaast leidt ze al ruim 15 jaar nieuwe organizers op via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (zowel op locatie als online). En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds naar opgeruimder leven en effectiever werken.

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

Meer lezen?

Op onze site vind je 200+ artikelen over opruimen, administreren, plannen en poetsen