28 september 2019 

Homeplanner 2020 - Voor een overzichtelijk jaar

Wil jij een einde aan ‘To-Do’ lijstjes in je hoofd? Verlost worden van alle losse briefjes en memo’s? En je huishouden meer stroomlijnen? Of meer duidelijkheid in alle gezinsactiviteiten? Dan brengt de Homeplanner 2020 uitkomst!

Homeplanner 2020: voor een overzichtelijk jaar

De Homeplanner is een fijne familiekalender. Dankzij de overzichtelijke indeling en het A4 formaat kan je eenvoudig alle activiteiten van jou en je eventuele gezinsleden inplannen, zodat iedereen altijd precies weet wie, wat, wanneer te doen heeft.

Kookplanning

Ook vind je in de Homeplanner 2020 nuttige, extra pagina’s met o.a. ruimte voor het maken van een kookplanning. Bovendien bevat de Homeplanner extra pagina’s met o.a. een basislijst van schoonmaakmiddelen, een vlekkengids en EHBO voor veel voorkomende ongelukjes. Superhandig!

Lijstjes, lijstjes…

Daarnaast kun je wekelijks aantekenen welke klusjes er gedaan moeten worden, welke ruimten in huis je nog wil schoonmaken en wat je aan boodschappen moet halen. Ideaal die lijstjes, want zo kun je jouw hoofd gebruiken om te denken in plaats van te onthouden :-)!

homeplanner 2017 voorbeeldpagina

Alle info over de Homeplanner 2020 op rij

De Homeplanner 2020 is een uitgave van Plan-Point, heeft 64 pagina’s en loopt van januari 2020 t/m december 2020.

Bestellen?

De prijs bedraagt € 12,95 per stuk. Je kunt de Homeplanner bestellen via Plan-Point en Bol.com.

Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Het No Nonsense Opruimboek'. Sinds 2010 leidt ze via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt nieuwe organizers op. En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds met veel plezier naar een opgeruimd leven!

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

arrow_drop_up arrow_drop_down