Homeplanner 2024 - Voor een overzichtelijk jaar
1 min. leestijd

Homeplanner 2024 - Voor een overzichtelijk jaar

Wil jij een einde aan ‘To-Do’ lijstjes in je hoofd? Verlost worden van alle losse briefjes en memo’s? En je huishouden meer stroomlijnen? Of meer duidelijkheid in alle gezinsactiviteiten? Dan brengt de Homeplanner 2024 uitkomst.

Eén plek voor wat je écht niet mag vergeten

Homeplanner 204 binnenkantDe Homeplanner 2024 van Plan-Point is de meest complete familieplanner, waarmee je jouw huishouden en gezinsleven efficiënt organiseert.

Dankzij de overzichtelijke tijdsindeling en het ruime A4 formaat kun je eenvoudig al jouw activiteiten inplannen, plus die van jouw gezinsleden.

En je kan er natuurlijk ook alle andere zaken op kwijt die je écht niet mag vergeten, zodat je voortaan nog maar op één plek hoeft te kijken.

Elke week handige invullijstjes

Op deze praktische familiekalender kun je namelijk niet alleen afspraken noteren, maar ook jouw kookplanning, klusjes, memo’s, huishouden en boodschappen bijhouden. Bovendien bevat de Homeplanner extra pagina’s met o.a. een basislijst voor boodschappen, slimme opruimtips, een vlekkengids en EHBO voor veel voorkomende ongelukjes. Superhandig!

De Homeplanner loopt van januari 2024 t/m december 2024.

Kookplanning

Ook vind je in de Homeplanner 2024 nuttige extra's met o.a. ruimte voor het maken van een kookplanning en de boodschappen hiervoor, kun je meteen noteren op de ruimte van het boodschappenlijstje (dan vergeet je het niet 😉). Bovendien bevat de Homeplanner ook een groente- en fruitkalender om je te helpen bij gezonde keuzes. Lekker makkelijk!

Lijstjes, lijstjes…

Daarnaast kun je wekelijks aantekenen welke klusjes er gedaan moeten worden, welke ruimten in huis je nog wil schoonmaken en wat je aan boodschappen moet halen. Ideaal die lijstjes, want zo kun je jouw hoofd gebruiken om te denken in plaats van te onthouden :-)! Ook vind je in de Homeplanner 2024 natuurlijk alle vakantie- en feestdagen in Nederland en België.

En mocht je jouw planning ook altijd bij je willen hebben in je handtas of werktas, dan kan je naast de Homeplanner 2024 ook de Plan-Point Organizing Agenda 2024 op A5 formaat gebruiken. samen vormen de Homeplanner en Organizing Agenda een perfect duo om jouw drukke leven onder controle te krijgen en houden.

Alle info over de Homeplanner 2024 op rij

De Homeplanner 2024 is een uitgave van Plan-Point en loopt van januari 2024 t/m december 2024. De prijs van de homeplanner is €14,95. De kalender bevat 64 pagina's, is 29,7 x 21,7 cm groot en voorzien van een handige ringband met ophanglus.

Bestellen?

Je kunt de Homeplanner bestellen via Plan-Point of Bol.com.

Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Organiseer je leven'. Daarnaast leidt ze al ruim 15 jaar nieuwe organizers op via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (zowel op locatie als online). En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds naar opgeruimder leven en effectiever werken.

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

Meer lezen?

Op onze site vind je 200+ artikelen over opruimen, administreren, plannen en poetsen