Irene Lansdaal

Irene Lansdaal (1975) is oprichter en eigenaar van Solvitas, specialist in oplossingsgericht werken. Bij De HuishoudCoach is ze actief als trainer in de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren.


Als trainer oplossingsgericht werken via Solvitas is Irene werkzaam in heel Nederland. Haar standplaats als trainer bij De HuishoudCoach is Utrecht.

Meer over Irene Lansdaal

Irene Lansdaal is sinds 2010 eigenaar van Solvitas. Vanuit Solvitas verzorgt Irene trainingen in oplossingsgerichte gespreksvoering en geeft zij oplossingsgerichte (team)coaching en intervisie. Haar missie is dat iedereen die met mensen werkt, de oplossingsgerichte methode kan inzetten zodat de gesprekken leuker en makkelijker worden.


Irene: ‘In coaching gaat veel tijd verloren met het oplossen van problemen. Mijn ervaring is dat het beter werkt als je de aandacht verlegt naar de gewenste situatie en je je richt op de expertise en de oplossingen van de ander zelf. Door deze manier van werken wordt coachen prettiger en bovendien veel effectiever’. 

  • Bij De HuishoudCoach verzorgt Irene in de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren het onderdeel ‘Oplossingsgericht communiceren’.
  • Organizers, coaches en andere professionals die door Irene in oplossingsgericht werken geschoold zijn, geven aan dat ze zich ontlast voelen en dat hun werk veel prettiger en lichter is geworden.
  • Trainingen door Irene worden steevast zeer goed beoordeeld en lachen is er een belangrijk onderdeel van!
  • Op aanvraag verzorgt Irene via Solvitas ook in-company trainingen voor o.a. docenten, coaches, trainers, leidinggevenden en hr-adviseurs.