Karin Huiberts

Karin Huiberts is grafisch ontwerper en illustratrice bij en eigenaar van MIKS®. Bij de Huishoudcoach® draagt Karin zorg voor de frisse vormgeving van ons briefpapier, visitekaartjes, bewijzen van deelname, omslagen, mappen en brochures.


Als ontwerper is Karin vooral werkzaam in Nederland, maar ze mag ook Bangladesh, België, Zuid-Afrika, Albanië, Zweden, Maleisië en Duitsland tot haar werkgebied rekenen. MIKS® is dus wereldwijd actief. Zowel als grafisch ontwerper als illustratrice heeft ze al veel bedrijven een eigen identiteit mogen geven en boeken mogen illustreren.

Meer over Karin Huiberts

Karin Huiberts is sinds 2007 eigenaar van grafisch bureau MIKS®. Ze staat als vormgever garant voor creativiteit met karakter en is een kei in het maken van in het oog springende logo’s, brochures, huisstijlen, flyers, boeken en beursstands.

Daarnaast is Karin al jarenlang actief als illustratrice en maakt op verzoek prachtige kleurplaten, geboortekaartjes, huwelijkskaarten en verjaardagskaarten. En heb je ergens anders een mooi ontwerp voor nodig, dan denkt ze graag met je mee!