Katrijn Declerck

Katrijn Declerck (1977) werkt als professional organizer in haar bedrijf Ademruimte en is in het team van De Huishoudcoach actief als trainer van de Vlaamse editie van de Opleiding Professional Organizer tot Particulieren.


Als opruimcoach rekent Katrijn Oost- en West-Vlaanderen tot haar werkgebied. Als trainer doet ze vooral Antwerpen en Gent frequent aan.

Meer over Katrijn Declerck

Jarenlange werkervaring  in de sociale sector in combinatie met een gezin – echtgenoot en twee opgroeiende dochters – hebben Katrijn het belang van structuur, orde, overzicht, planning en organisatie bijgebracht. Zelfs in die mate, dat ze er in 2013 voor koos om een opleiding tot professional organizer te volgen en haar bedrijf Ademruimte op te richten. 


Vandaag de dag biedt Katrijn coaching en training op maat aan zowel particulieren als bedrijven. Ze luistert daarbij goed naar je wensen, creëert vakkundig inzicht en werkt vervolgens stapsgewijs met jou aan aan de vooropgestelde doelen. Open communicatie, frequent overleg, wederzijds respect en kwaliteit staan centraal. 


Door haar lange werkervaring en gevolgde opleidingen heeft Katrijn veel know-how opgebouwd over organiseren, beleidsvorming, psychische problematiek, ADHD, autisme en pedagogie.

  • Katrijn leert jou (en als je wil ook je kinderen) met plezier en enthousiasme handige opruimmethoden aan en kan je ook begeleiden bij administreren en plannen. Daarnaast kan Katrijn je inzicht geven in het omgaan met tijd en het afrekenen met tijdverslinders, zodat je meer focus krijgt en efficiënter wordt.


  • Via haar bedrijf Ademruimte geeft Katrijn regelmatig trainingen en workshops over uiteenlopende onderwerpen, zoals  ‘Start to organize’, ‘Meer leven met minder spullen’, ‘Bewust en slim omgaan met tijd’ en ‘Gezin in balans'.


  • Als trainer verzorgt Katrijn samen met Esther van Dijk de Vlaamse editie van de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren (OPOP), die binnen afzienbare tijd van start gaat. Hou voor meer informatie hierover De HuishoudCoach Nieuwsbrief in de gaten.