Leonie Langius

Leonie Langius (1963) is oprichter en eigenaar van SPOT ON | Professional Organizing en ONDERNEMER.support. Als zakelijk organizer en virtual assistant (VA) coacht en ondersteunt ze ondernemers, bij voorkeur trainers en coaches. Bij De HuishoudCoach draagt Leonie zorg voor de vlekkeloze afhandeling van alle online inschrijvingen voor opleidingen en trainingen.

 

Als VA werkt Leonie virtueel en is de wereld haar werkterrein. Als zakelijk organizer springt ze graag in haar FIAT 500 en rijdt heel Nederland door.

Meer over Leonie Langius

Na jarenlang gewerkt te hebben in de horeca, het toerisme en de luchtvaart, in zowel binnen- als buitenland, volgde Leonie de opleiding Professional Organizer voor Particulieren van De Huishoudcoach®. Daarbij viel alles viel op zijn plek: haar (werk)ervaring, haar interesse in georganiseerd leven en een toekomst als zelfstandig ondernemer, dus richtte Leonie in 2012 haar bedrijf SPOT ON Organizing op. 


Vanwege haar marketingachtergrond kreeg Leonie in de loop der tijd steeds meer vragen van ondernemers om met hun (online) marketing te helpen en zag haar tweede bedrijf ONDERNEMER.support het daglicht. 


In 2019 voltooide ze de Opleiding Organizer Zakelijke Markt van De Kantoorcoach. Sindsdien coacht ze ondernemers ook bij het (re) organiseren van hun digitale of fysieke werkplek of agenda.

  • Als Virtueel Assistant support Leonie ondernemers met marketing, communicatie, sales en het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen.
  • Als zakelijk organizer helpt ze ondernemers bij het (re)organiseren van hun digitale en fysieke werkplek.
  • Leonie is zelf enthousiast ondernemer en begrijpt daarom als geen ander waar ondernemers precies mee worstelen bij het runnen van een goed renderend bedrijf.
  • Als regeltante pur sang is Leonie goed in organiseren en mensen motiveren. Ze denkt graag in oplossingen en niet in beperkingen.
  • Leonie komt snel tot de kern en kan jou ondersteunen bij alle zaken in jouw onderneming, die om een goede structuur, gedegen overzicht en handige tools vragen.