Rineke Zandvoort

Rineke Zandvoort

Rineke Zandvoort (1971) is professional organizer in het team van De HuishoudCoach en opruimcoach via haar bedrijf Jouw opruimcoach.


Als professional organizer is Rineke werkzaam in de regio Zuid-Holland.

Meer over Rineke Zandvoort

Rineke is professional organizer in het team van De HuishoudCoach en sinds 2012 eigenaar van Jouw opruimcoach. Ze biedt praktische hulp en advies als je thuis het overzicht kwijt bent, bijvoorbeeld door volle kasten, te veel rommel, achterstallige was of een onoverzichtelijk administratie.


Wil je graag je huis (re)organiseren, maar weet je niet hoe je dit het beste aan kan pakken? Of heb je zelf al pogingen gedaan om op te ruimen, maar is het toch niet gelukt? 

Rineke helpt jou vakkundig bij het opruimen en (re)organiseren van je spullen, administratie, huishouden en/of agenda. Samen met jou gaat ze aan de slag en bedenkt ze oplossingen die voor jou handig, fijn en werkbaar zijn. Zodat je jouw huis en administratie op een eenvoudige manier op orde krijgt én houdt.

  • Is je computer thuis een doolhof van losse bestanden geworden? Of zorgt je mailbox voor stress? Rineke is sterk in het aanbrengen van structuur, zodat je jouw bestanden weer makkelijk terugvindt en jij zonder stress je computer of mailbox kan gebruiken.


  • Rineke is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).


  • Heb je vragen? Je kan Rineke rechtstreeks bereiken op telefoonnummer 06-51.43.08.10 of haar mailen via onderstaande knop.