Steeds leuker - Jelle Hermus

Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar het in het boek ‘Steeds leuker’ om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je gezicht is ook fijn.

Opwaartse spiraal

In dit opgewekte boek presenteert Jelle Hermus, oprichter van het online platform Leuke Geit, de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je door het zetten van de juiste kleine stappen jouw leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen. Vaak weten we immers niet wat we willen doen met ons leven. Maar we weten wél hoe we ons willen voelen: blijer en vrijer. En met het leven is het net als met opruimprojecten. Wanneer je steeds stapjes in de goede richting blijft zetten, kom je uiteindelijk vanzelf op het punt waar je zo graag wilde zijn.

Broeinestmethode

Hermus bespreekt in ‘Steeds leuker’ in 4 delen hoe je jouw eigen leven leuker kan maken, waarbij hij je onderdompelt in een nieuwe, vrolijk stemmende wereld waarin je kennis maakt met allerlei nieuwe begrippen en inzichten. In deel 1 vertelt Hermus alles over zijn ‘broeinestmethode’ en lees je o.a. over het juiste broednest, broedwaardige eieren én de beste broedmethode.

Nieuwe energie

In deel 2 licht Hermus toe wat je allemaal kan doen om overtollige ballast over boord te gooien. Ballast die zowel zichtbaar als onzichtbaar is en die jou ervan weerhoudt om gelukkig en vrij te zijn. In deel 3 ontdek je hoe je jouw eigen blijheid kunt vergroten. Niet op een zweverige manier, maar door een paar eenvoudige nieuwe gewoonten aan te leren. En in deel 4, tenslotte, leer je hoe je met de door jou nieuw opgedane energie de wereld om je heen een beetje mooier kan maken. En die mooiere wereld maakt ook jouw eigen leven weer steeds leuker :-)!

Alle info over het boek ‘Steeds leuker’ op een rijtje

‘Steeds leuker. Schrap de ellende en ontdek de route naar een leuker leven | Jelle Hermus | Kosmos Uitgevers | 2017 | 288 pagina’s | € 20,00

Bestel dit boek bij Bol.com.

Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Organiseer je leven'. Daarnaast leidt ze al ruim 15 jaar nieuwe organizers op via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (zowel op locatie als online). En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds naar opgeruimder leven en effectiever werken.

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

Meer lezen?

Op onze site vind je 200+ artikelen over opruimen, administreren, plannen en poetsen