Is de opleiding of training van jouw voorkeur helaas al vol?

Of is de inschrijving tijdelijk gesloten?

Meld je aan voor de wachtlijst van jouw voorkeur

online opleiding professional organizer

*Online* Opleiding tot Professional Organizer 

voor Particulieren

Aanmelding voor de wachtlijst van de *Online* OPOP is vrijblijvend en kosteloos. Als je bent aangemeld seinen we jou als eerste per mail in als de inschrijving weer opent én ontvang je de inschrijflink de dag vóórdat we deze publiceren op onze website. Zo vergroot je de kans dat je mee kan doen.
opleidingen professional organizer

Opleiding tot Professional Organizer 

voor Particulieren (op locatie)

Aanmelding voor de wachtlijst van de OPOP *op locatie* is vrijblijvend en kosteloos. We contacteren je alleen als er een plek vrijkomt en jij bovenaan de wachtlijst staat. 

Pas dan hoef je te beslissen of je daadwerkelijk deelneemt.

1-daagse training 'Workshops geven'

Aanmelding voor de wachtlijst van de training 'Inspirerende workshops geven' is vrijblijvend en kosteloos. We contacteren je als er een plek vrijkomt en jij bovenaan de lijst staat. Pas dan hoef je te beslissen of je deelneemt.

Meer informatie over plaatsing op de wachtlijst

Hoe werkt de wachtlijst?

Bij opleidingen en trainingen *op locatie*


Als de opleidings- of trainingsgroep van jouw voorkeur onverhoopt al vol zit, dan kun je je hiervoor vrijblijvend op de wachtlijst laten plaatsen. 


Mocht er door omstandigheden in genoemde groep een plek vrijvallen en jij bovenaan de wachtlijst staan, dan word je door ons vanzelf gecontacteerd met de vraag of je van de mogelijkheid gebruik wil maken om in te stromen. Je kunt op dat moment beslissen of je inderdaad graag gaat deelnemen of toch liever van deelname afziet.


Besluit je niet in te stromen, dan zullen we je automatisch van de wachtlijst halen en jouw gegevens verwijderen uit ons bestand, zodat je niet opnieuw benaderd zal worden.


Besluit je wel graag deel te nemen, dan vragen we je om je binnen 24 uur online in te schrijven (zie voor meer informatie over de wijze van inschrijving en betaling de pagina van desbetreffende training of opleiding). 

Wij zorgen er dan vervolgens voor dat de bevestiging van je inschrijving, het eventuele cursusboek, het programma en de routebeschrijving naar Aristo-MeetingPlaza in Utrecht zo snel mogelijk jouw kant op komen. En natuurlijk gaan we ook alles in het werk stellen om jou een nuttige en inspirerende training of opleiding te bezorgen!


Bij *online* opleidingen


Ook al volg je de videolessen en doe je de opdrachten waar en wanneer je maar wil, we vinden het belangrijk dat juist onze online cursisten in een vaste groep van mede-cursisten terechtkomen. Het is namelijk prettig om onderling ervaringen en ideeën uit te kunnen wisselen met toekomstige collega's, of dit nu via berichten of tijdens de live online avondcolleges is. Om die reden stellen we de inschrijving voor onze online opleidingen maar af en toe open, zodat we onze nieuwe cursisten in één groep van mede-cursisten kunnen plaatsen, die zich allemaal ongeveer op hetzelfde punt bevinden.


Sta je op de wachtlijst voor een online opleiding, dan hoor jij als eerste per mail wanneer de inschrijving weer opent en wat de nieuwe data van de 4 live online avondcolleges zijn. Daarnaast krijg je één dag vóór de officiële opening van de inschrijving alvast vrijblijvend de inschrijflink per mail toegezonden. Dat vergroot de kans aanzienlijk dat je je daadwerkelijk kan inschrijven, als je graag wil meedoen. 


Besluit je deel te nemen, dan kan je je direct online inschrijven en binnen 24 uur met de opleiding starten. Zodra de maximale groepsgrootte is bereikt, wordt de inschrijving weer gesloten.

Praktische informatie

Plaatsing op de wachtlijst is helemaal vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en bent niet verplicht om deel te nemen als je wordt gemaild voor een vrijgekomen plek.

Voor opleidingen *op locatie* geldt dat aanmeldingen voor de wachtlijst worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Maar cursisten die zich al hebben ingeschreven voor een latere editie van dezelfde opleiding of training, krijgen vanzelfsprekend voorrang boven niet-ingeschrevenen, wanneer er een plek vrijvalt.

Voor *online* opleidingen geldt dat iedereen die op de wachtlijst staat per mail als eerste de inschrijflink ontvangt vóórdat deze 24 uur later op onze website wordt gepubliceerd. Deze inschrijflink is geldig tot het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Aan plaatsing op de wachtlijst zijn géén kosten verbonden.

Wil je aan een opleiding of training deelnemen, maar komen de data van de trainingsdagen of de live online avondcolleges jou niet uit? Meld je vrijblijvend aan voor onze mailalertservice. We sturen je dan automatisch een mail, zodra we nieuwe opleidings- of trainingsdata online zetten.

Let op: plaatsing op de wachtlijst voor een opleiding/training *op locatie* betekent NIET dat je automatisch een plek krijgt in de eerstvolgende opleidings- of trainingsgroep waarin wél plaats is.

Wil je je voor de zekerheid voor die opleidings- of trainingsgroep aanmelden, schrijf je dan online in. Ga hiervoor naar onze agenda, klik op desbetreffende opleiding of training en meld je aan via de knop 'Inschrijven'. 

Blijkt te zijner tijd dat je toch een groep eerder kan starten, dan word je aanmelding voor de trainings- of opleidingsgroep die later plaatsvindt direct kosteloos voor je geannuleerd.