arrow_drop_up arrow_drop_down

Is de opleiding of training van jouw voorkeur helaas al vol?

Laat je vrijblijvend op de wachtlijst plaatsen

Hoe werkt de wachtlijst?

Als de opleidings- of trainingsgroep van jouw voorkeur onverhoopt al vol zit, dan kun je je hiervoor vrijblijvend op de wachtlijst laten plaatsen. 


Mocht er door omstandigheden in genoemde groep een plek vrijvallen en jij bovenaan de wachtlijst staan, dan word je door ons vanzelf gecontacteerd met de vraag of je van de mogelijkheid gebruik wil maken om in te stromen. Je kunt op dat moment beslissen of je inderdaad graag gaat deelnemen of toch liever van deelname afziet.


Besluit je niet in te stromen, dan zullen we je automatisch van de wachtlijst halen en jouw gegevens verwijderen uit ons bestand, zodat je niet opnieuw benaderd zal worden.


Besluit je wel graag deel te nemen, dan vragen we je om je binnen 24 uur online in te schrijven (zie voor meer informatie over de wijze van inschrijving en betaling de pagina van desbetreffende training of opleiding).

Wij zorgen er dan vervolgens voor dat de bevestiging van je inschrijving, het eventuele cursusboek, het programma en de routebeschrijving naar MeetingPlaza in Utrecht zo snel mogelijk jouw kant op komen.

En natuurlijk gaan we ook alles in het werk stellen om jou een nuttige en inspirerende training of opleiding te bezorgen!

Praktische informatie

Plaatsing op de wachtlijst is helemaal vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en bent niet verplicht om deel te nemen als je wordt gecontacteerd voor een vrijgekomen plek.

Aanmeldingen voor de wachtlijst worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Maar cursisten die zich al hebben ingeschreven voor een latere editie van dezelfde opleiding of training, krijgen vanzelfsprekend voorrang boven niet-ingeschrevenen, wanneer er een plek vrijvalt.

Aan plaatsing op de wachtlijst zijn géén kosten verbonden.

Wil je aan een opleiding of training deelnemen, maar komen de data je niet uit? Meld je vrijblijvend aan voor onze mailalertservice. We sturen je dan automatisch een mail, zodra we nieuwe opleidings- of trainingsdata online zetten.

Let op: plaatsing op de wachtlijst betekent NIET dat je automatisch een plek krijgt in de eerstvolgende opleidings- of trainingsgroep waarin wél plaats is. Wil je je voor de zekerheid voor die opleidings- of trainingsgroep aanmelden, schrijf je dan online in. Ga hiervoor naar onze agenda, klik op desbetreffende opleiding of training en meld je aan via de knop 'Inschrijven'. 

Blijkt te zijner tijd dat je toch en groep eerder kan starten, dan word je aanmelding voor de trainings- of opleidingsgroep die later plaatsvindt direct kosteloos voor je geannuleerd.

Aanmelden voor de wachtlijst van jouw voorkeur

Opleiding Professional Organizer Particulieren (OPOP)

Aanmelding voor de wachtlijst van de OPOP is vrijblijvend en kosteloos. We contacteren je alleen als er een plek vrijkomt en jij bovenaan de wachtlijst staat. Pas dan hoef je te beslissen of je daadwerkelijk deelneemt.

Opleiding tot Organizer

voor de Zakelijke Markt (OOZM)

Aanmelding voor de wachtlijst van de OOZM is vrijblijvend en kosteloos. We contacteren je alleen als er een plek vrijkomt en jij bovenaan de wachtlijst staat. Pas dan hoef je te beslissen of je daadwerkelijk deelneemt.

1-daagse 

training

'Budgetcoaching'

Aanmelding voor de wachtlijst van de training 'Budgetcoaching' van vrijdag 22 januari 2021 is vrijblijvend en kosteloos. We contacteren je als er een plek vrijkomt en jij bovenaan de lijst staat. Pas dan hoef je te beslissen of je deelneemt.