Beeuwkje Jager

Beeuwkje Jager (1979) ondersteunt kleine en grote bedrijven bij vraagstukken op het gebied van efficiënt en effectief werken.


Bij De HuishoudCoach is ze actief als trainer en leidt startende organizers op om hun klanten volgens beproefde werkmethodieken in beweging te krijgen en houden. Via haar eigen bedrijf Efficienz traint Beeuwkje medewerkers en managers van organisaties en bedrijven om in deze drukke tijd met meer overzicht, rust en plezier te werken.


Als zakelijk organizer is Beeuwkje hoofdzakelijk werkzaam in de regio Midden-Nederland, als trainer bij De HuishoudCoach is ze meestal in Utrecht te vinden. 

Meer over Beeuwkje Jager

Beeuwkje’s roots liggen in de gezondheidszorg. Ze volgde de

Opleiding tot Oefentherapeut Cesar en legde daar de basis om mensen te trainen op gedragsverandering. Ze werkte vervolgens als zelfstandig oefentherapeut in diverse praktijken en vervulde aansluitend enkele commerciële functies in het bedrijfsleven.

In 2013 gooide Beeuwkje het roer om: ze startte haar bedrijf Efficienz en is sindsdien met veel plezier werkzaam als organizer op de zakelijke markt. Haar focus ligt daarbij op het ondersteunen en adviseren van alle geledingen van gezondheids-, onderwijs- en overheidsinstellingen.


Wil je weten wat Beeuwkje voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Bel haar op telefoonnummer 06-83.71.12.38 of mail haar via onderstaande button.

Bij De HuishoudCoach en via haar eigen bedrijf Efficienz is Beeuwkje actief als trainer en zakelijk organizer.


  • Als zakelijk organizer bij Efficienz coacht, traint en adviseert Beeuwkje werknemers, leidinggevenden en ondernemers bij het (re)organiseren van hun belangrijkste werkstructuren en -processen. Ze leert hen nieuwe vaardigheden en werkgewoontes aan, die hen zowel nu als in de toekomst tijd, rust en grip opleveren.