Besparingstips: bespaar geld via Internet
1 min. leestijd

Besparingstips: bespaar geld via Internet

De meeste besparingstips kosten tijd en moeite om in de praktijk te brengen. Maar deze 4 besparingstips bewijzen dat besparen ook makkelijk kan zijn. Schakel je computer in en bespaar via het Internet aanzienlijk op de volgende zaken!

Besparingstips: 4 manieren om geld te besparen via Internet

Dure 0900-nummers

Erger je je ook wild aan het feit dat je steeds naar dure 0900-nummers moet bellen? Om vervolgens eindeloze keuzemenu's te moeten doorlopen en wachtenden voor je te moeten dulden, voordat je fatsoenlijk geholpen wordt door de zogenaamde 'servicedesk' van dienstverleners? Bekijk dan voortaan eerst deze 0900-lijst om het alternatieve nummer van desbetreffende dienstverlener te achterhalen en bespaar zo op je telefoonkosten!

De verzendkosten van online boekhandels

Boeken, dvd's en cd's bestellen via Internet is handig als je geen tijd hebt om de deur uit te gaan. Alleen jammer van die verzendkosten. Gelukkig rekenen de meeste boekhandels bij tijd en wijle geen verzendkosten. Bovendien rouleren er op het Internet de nodige kortingsbonnen, die je kunt vinden door bijv. de zoektermen 'kortingsbon' en bijvoorbeeld  'bol.com' als zoekterm in te geven. Lekker goedkoop!

Grotere aankopen

Weet je al precies welke wasmachine, droger, koelkast of elektronische gadget je wil aanschaffen? Doe een snelle prijsvergelijking op het Internet naar de prijzen en verzendkosten van het product van je keuze. Grote kans dat je in 5 minuten tijd een paar tientjes bespaart.

Toegangskaarten van allerhande attracties en producten

Waarom veel betalen als je voor minder ook toegang tot jouw favoriete pretpark, dierentuin, beurs, sauna enzovoort kunt krijgen? Google even 'kortingsbon' of 'coupon' met de naam van het uitje waarop je jouw oog hebt laten vallen, en tel uit je winst! Of bestel je kaartjes een dag vantevoren online met korting.
Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Organiseer je leven'. Daarnaast leidt ze al ruim 15 jaar nieuwe organizers op via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (zowel op locatie als online). En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds naar opgeruimder leven en effectiever werken.

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

Meer lezen?

Op onze site vind je 200+ artikelen over opruimen, administreren, plannen en poetsen