Brood uit eigen oven - Levine van Doorne
in Koken
0 min. leestijd

Brood uit eigen oven - Levine van Doorne

Al maandenlang keken we bij de redactie van De HuishoudCoach Nieuwsbrief reikhalzend uit naar de verschijning van dit boek: 'Brood uit eigen oven'. Het is geschreven door thuisbakker en blogger Levine van Doorne, bij wie we ooit een leuke workshop hebben gevolgd en wiens blog bomvol overheerlijke recepten staat.

Een boek om je vingers bij af te likken

En ons wachten is niet voor niets geweest. 'Brood uit eigen oven' blijkt een prachtig vormgegeven boek, waarin je niet alleen 50 lekkere, gevarieerde broodrecepten vindt. Er staan ook talloze onmisbare stap voor stap foto's van de belangrijke fasen van het bakproces in, zoals het kneden, laten rijzen en vormen van het deeg, plus een overzicht van alle bakbenodigdheden en een gedetailleerde beschrijving van alle basistechnieken. Heel handig!

Alle recepten kloppen als een bus

Maar de grootste kwaliteit van dit inspirerende bakboek is dat alle recepten kloppen als een bus. Of je nu een simpel bruin brood wilt bakken, een zuurdesembrood wilt maken, je visite met sinaasappelamandelbroodjes wilt verrassen of heuse Franse croissants op tafel wilt toveren. Met 'Brood uit eigen oven' lukken ze echt allemaal en zien ze er ook nog eens fantastisch uit. Kortom: wij zijn fan!

Alle info over 'Brood uit eigen oven'

'Brood uit eigen oven' door Levine van Doorne | 2014 | 192 pagina's | € 24,99 | Forte Uitgevers | Baarn Bestellen bij Bol.com
Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Organiseer je leven'. Daarnaast leidt ze al ruim 15 jaar nieuwe organizers op via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (zowel op locatie als online). En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds naar opgeruimder leven en effectiever werken.

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

Meer lezen?

Op onze site vind je 200+ artikelen over opruimen, administreren, plannen en poetsen