Eef van Opdorp

Drs. Eef van Opdorp (1974) is al meer dan 20 jaar werkzaam als budgetcoach en trainer via haar bedrijf EEF Coaching en Geldgedrag. Bij De HuishoudCoach verzorgt Eef met veel plezier de 1-daagse training 'Budgetcoaching'.


Ze geeft deze training enkele keren per jaar in vergadercentrum Meeting Plaza in Utrecht.

Meer over Eef van Opdorp

Na haar studie gerontologie ging Eef als adviseur bij de Ouderenbond werken. Ze kwam veel ouderen tegen die geen kaas hadden gegeten van administratie en financiën en die door het woud aan voorzieningen, toeslagen en belastingen het overzicht kwijt waren. Ze besloot hen te gaan helpen, richtte vervolgens haar bedrijf EEF! op en werd daarmee één van de eerste budgetcoaches van Nederland.


Vandaag de dag geeft Eef als budgetcoach advies, coaching en trainingen aan diverse doelgroepen. In de 1-daagse training 'Budgetcoaching' van De HuishoudCoach deelt ze op enthousiaste wijze haar frisse, scherpe blik op geldzaken met organizers, coaches en andere hulp- en dienstverleners. Ze leert jou niet alleen hoe je samen met je klant inzicht en grip krijgt op hun financiën, maar ook hoe je jouw eigen financiële huishouding tot in de puntjes regelt! 

  • Via haar bedrijf EEF Coaching en Geldgedrag geeft Eef trainingen in 'Budgetteren', 'Slim omgaan met Geld' en 'Voorkomen van financiële problemen bij jongeren'. Haar trainingen zijn vooral geschikt voor professionals die actief zijn in het maatschappelijk werk, het bankwezen, verhuurders, onderwijsinstellingen en personeelszaken.
  • Daarnaast is Eef al jarenlang financieel deskundige in het TV-programma 'Uitstel van Executie', waarbij ze mensen in financieel zwaar weer naar een schuldenvrij en financieel zorgeloos leven begeleidt.
  • Eef is auteur van de boeken 'Gek van geld', 'Pubers & poen. Wat kun je als ouders het beste doen?' (Pumbo uitgevers) en 'Geld, gezin en geluk' (Forte uitgevers).
  • Op aanvraag verzorgt Eef ook in company trainingen op maat.