Els Jacobs

Dr. Els Jacobs (1965) is oprichter en eigenaar van De HuishoudCoach®️ en De KantoorCoach®️. Ze is sinds 2006 werkzaam als professional organizer en trainer en heeft verschillende boeken over de kunst van het opruimen en organiseren geschreven.


Als professional organizer is Els hoofdzakelijk werkzaam in de Randstad. Als trainer doorkruist ze heel Nederland en België, maar is ze het vaakst in Utrecht te vinden.

Meer over Els Jacobs

Dr. Els Jacobs (1965) is oprichter van De HuishoudCoach®️ en De KantoorCoach®️ en licentiegever van de werkmethodieken Opgeruimd Leven en Optimaal Werken. 


Els kent de denkwijze en leefwereld van zelfbenoemde chaoten met een druk werkend bestaan van binnenuit.

Als professional organizer, moeder van drie dochters én gewezen sloddervos, weet ze precies welke persoonlijke en praktische hobbels je moet nemen om thuis en op het werk orde op zaken te stellen. 

En als doorgewinterde opleider op het vakgebied van professional organizing begrijpt ze als geen ander wat er nodig is om een kei in organizing te worden en succesvol de switch van werknemer naar ondernemer te maken.


Haar invoelingsvermogen en gedegen vakkennis combinerend, coacht Els je met enthousiasme naar een opgeruimd leven, optimale manier van werken of een bloeiend bedrijf als organizer.

Bij De HuishoudCoach en De KantoorCoach is Els actief als trainer, professional organizer en auteur.