Ingeborg Koot

Ingeborg Koot (1968) is professional organizer in het team van De HuishoudCoach en opruimcoach via haar bedrijf IK Organiseer.


Ingeborg is werkzaam in de regio Midden Nederland en rondom Amsterdam.

Meer over Ingeborg Koot

Ingeborg begeleidt je bij het maken van keuzes. Vaak gaan die keuzes over achterstallige stapels en overvolle kasten: waar laat je ál die papieren, kleding, boeken, speelgoed? Maar vaker nog gaat het om keuzes maken over waar je tijd aan wil besteden en hoe je ervoor zorgt dat dit echt lukt: wanneer doe je wat?


Samen met Ingeborg vind je de aanpak die precies bij jou past, en die je structuur én resultaat oplevert.


Ingeborg is bereikbaar via nummer 06 – 29.60.59.95.

  • Als organizer in het team van De HuishoudCoach en via IK Organiseer biedt Ingeborg hulp aan huis bij opruimen, administreren en plannen.
  • Als teamlid van Foto Organizers Nederland (FON) weet Ingeborg ook alles van het sorteren, reorganiseren en bundelen van geprinte en digitale foto's, en kan je helpen om van bergen foto's een mooi fotoalbum te maken.
  • Ingeborg is voorzitter van Inzameldoelen, een organisatie die gebruikte spullen graag een tweede leven gunt, en van Repaircafé Stichtse Vecht waar kapotte gebruiksvoorwerpen worden gerepareerd, zodat ze nog wat langer meegaan.