24 mei 2016 
in Tips

Inzameldoelen: een overzicht van alle goede doelen in de buurt

Heb je (een deel van) je huis opgeruimd? En spullen over, die je graag een goede bestemming geeft? Via de stichting Inzameldoelen komen je spullen precies terecht bij diegenen, die ze hebt beste kunnen gebruiken! Of het nu gaat om boeken, kleding, babyspullen, aarde- en glaswerk of school- en schrijfspullen...

Een ander blij maken

Inzameldoelen is een initiatief van Ingeborg Koot, professional organizer via IK Organiseer en opruimcoach in het team van De HuishoudCoach

"Uit ervaring weet ik dat mensen makkelijker afstand doen van hun 'teveel' aan spullen als ze een ander er blij mee kunnen maken. Zo voer ik regelmatig kleding, huisraad en speelgoed af en breng dat naar goede doelen rondom mijn woonplaats Maarssen. Vaak is dat soort organisaties alleen via-via bekend. Omdat deze inzameldoelen eerder niet overzichtelijk via internet te vinden waren, ben ik eind 2013 gestart deze te verzamelen en online te delen."

Inzameldoelen

Inmiddels bevat de website meer dan 700 unieke inzameladressen, die als motto heeft 'Wees gul met je gebruikte spul'. Ben je benieuwd naar alle goede doelen bij jou in de buurt? Check de website van Inzameldoelen!
Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Het No Nonsense Opruimboek'. Sinds 2010 leidt ze via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt nieuwe organizers op. En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds met veel plezier naar een opgeruimd leven!

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

arrow_drop_up arrow_drop_down