Opgeruimd huis - Donna Smallin
in Reviews
0 min. leestijd

Opgeruimd huis - Donna Smallin

Zojuist is het boek ‘Opgeruimd huis. Alles op z’n plek van A tot Z’ verschenen, van de hand van Donna Smallin. Smallin is een gerenommeerd Amerikaans professional organizer, die in Nederland bekend is geworden door haar bestseller ‘Rust in je hoofd’.

In haar pas gepubliceerde boek beschrijft Smallin op speelse wijze hoe je de meest uiteenlopende zaken in huis het beste kunt opbergen. Van adressen, boeken, sportkleding en fietssleutels tot kindertekeningen, open haard houtblokken, plattegronden en stropdassen. Voor elk item biedt Smallin goede, praktische oplossingen. Hierbij doet ze suggesties voor zowel kant en klare opbergers als zelfgemaakte alternatieven.

De A tot Z indeling maakt het vinden van de oplossing voor elk willekeurig opbergprobleem heel eenvoudig. En voor diegenen die willen weten waarvoor je al die handige opbergers nog meer kunt gebruiken, is een index toegevoegd. Zo kan je je qua organiseren helemaal uitleven!

‘Opgeruimd huis. Alles op z’n plek van A tot Z’ door Donna Smallin. Forte | 2009 | 174 pagina’s | € 12,95

Bestellen bij Bol.com

Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Organiseer je leven'. Daarnaast leidt ze al ruim 15 jaar nieuwe organizers op via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (zowel op locatie als online). En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds naar opgeruimder leven en effectiever werken.

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

Meer lezen?

Op onze site vind je 200+ artikelen over opruimen, administreren, plannen en poetsen