OXO dunschiller - Goedgekeurd door De HuishoudCoach
1 min. leestijd

OXO dunschiller - Goedgekeurd door De HuishoudCoach

Al jaren schillen we ten huize van De HuishoudCoach onze aardappels met een simpel schilmesje van €0,50, dit tot matige tevredenheid van alle huisgenoten. Dus toen we op de OXO dunschiller Good Grips werden geattendeerd door een enthousiaste lezeres*, was onze interesse meteen gewekt. We bestelden online een exemplaar, dat de volgende dag in de bus viel.

De OXO dunschiller

De OXO dunschiller ligt in eerste instantie onwennig in de hand vanwege het wat dikke antislip heft, waardoor we de slag eerst een beetje te pakken moeten krijgen. Maar wat schilt hij geweldig! De vlijmscherpe mesjes - pas op voor je vingers - vliegen door de aardappels, appels, komkommers en wortels heen en verwijderen een flinterdun laagje schil. Tijd voor een grotere uitdaging!

Vakkundig

We besluiten de OXO dunschiller op de weerbarstige schil van een pompoen los te laten, gewoon om te kijken of hij er weg mee weet, maar ook daarmee heeft de OXO dunschiller geen enkele moeite. Binnen 1 minuut is de pompoen vakkundig van zijn donkeroranje jasje verlost. Hebben we nu echt al die jaren nodeloos lopen ploeteren?! Het lijkt er wel op...

Minpunt

Eigenlijk is het enige minpunt van de OXO dunschiller de prijs, die rond de € 9,- ligt. Maar daarvoor heb je wel een dunschiller die fantastisch werk levert voor zowel links- als rechtshandigen, die in de vaatwasser mag en eruit ziet alsof hij eeuwig meegaat.

goedgekeurd door de huishoudcoachGoedgekeurd: de OXO dunschiller

Kortom: wij zijn om, dus wat ons betreft verdient de OXO dunschiller als allereerste huis-, tuin- en keukenproduct inderdaad het predikaat 'Goedgekeurd door De HuishoudCoach'! De OXO dunschiller is o.a. te koop bij Bol.com

Oproep voor de rubriek 'Goedgekeurd door De HuishoudCoach'

Ken jij ook een of meer huis-, tuin- en keukenproducten waarover jij als lezer(es) zo tevreden bent, dat je ze het liefst bij iedereen in de brievenbus zou willen stoppen? Producten dus, die volgens jou het predikaat 'Goedgekeurd door De HuishoudCoach' dubbel en dwars verdienen? Mail ons jouw favoriete product en maak kans op een De HuishoudCoach boek naar keuze! NB. Reacties van producenten en/of retailers van huis-, tuin- en keukenproducten worden niet op prijs gesteld. De HuishoudCoach wordt door geen enkele producent of retailer gesponsord. * Met dank aan Patricia de B. uit Almere, die ons tipte over deze geweldige dunschiller. Het boek van De HuishoudCoach van jouw keuze deze week naar je toe.
Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Organiseer je leven'. Daarnaast leidt ze al ruim 15 jaar nieuwe organizers op via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (zowel op locatie als online). En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds naar opgeruimder leven en effectiever werken.

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

Meer lezen?

Op onze site vind je 200+ artikelen over opruimen, administreren, plannen en poetsen