OXO dunschiller – Goedgekeurd door De HuishoudCoach
Goedgekeurd
Els Jacobs
Goedgekeurd
02/01/2015
1 min
0

OXO dunschiller - Goedgekeurd door De HuishoudCoach

02/01/2015
1 min
0
Al jaren schillen we ten huize van De HuishoudCoach onze aardappels met een simpel schilmesje van €0,50, dit tot matige tevredenheid van alle huisgenoten. Dus toen we op de OXO dunschiller Good Grips werden geattendeerd door een enthousiaste lezeres*, was onze interesse meteen gewekt. We bestelden online een exemplaar, dat de volgende dag in de bus viel.

De OXO dunschiller

De OXO dunschiller ligt in eerste instantie onwennig in de hand vanwege het wat dikke antislip heft, waardoor we de slag eerst een beetje te pakken moeten krijgen. Maar wat schilt hij geweldig! De vlijmscherpe mesjes - pas op voor je vingers - vliegen door de aardappels, appels, komkommers en wortels heen en verwijderen een flinterdun laagje schil. Tijd voor een grotere uitdaging!

Vakkundig

We besluiten de OXO dunschiller op de weerbarstige schil van een pompoen los te laten, gewoon om te kijken of hij er weg mee weet, maar ook daarmee heeft de OXO dunschiller geen enkele moeite. Binnen 1 minuut is de pompoen vakkundig van zijn donkeroranje jasje verlost. Hebben we nu echt al die jaren nodeloos lopen ploeteren?! Het lijkt er wel op...

Minpunt

Eigenlijk is het enige minpunt van de OXO dunschiller de prijs, die rond de € 9,- ligt. Maar daarvoor heb je wel een dunschiller die fantastisch werk levert voor zowel links- als rechtshandigen, die in de vaatwasser mag en eruit ziet alsof hij eeuwig meegaat.

goedgekeurd door de huishoudcoachGoedgekeurd: de OXO dunschiller

Kortom: wij zijn om, dus wat ons betreft verdient de OXO dunschiller als allereerste huis-, tuin- en keukenproduct inderdaad het predikaat 'Goedgekeurd door De HuishoudCoach'!De OXO dunschiller is o.a. te koop bij Bol.com

Oproep voor de rubriek 'Goedgekeurd door De HuishoudCoach'

Ken jij ook een of meer huis-, tuin- en keukenproducten waarover jij als lezer(es) zo tevreden bent, dat je ze het liefst bij iedereen in de brievenbus zou willen stoppen? Producten dus, die volgens jou het predikaat 'Goedgekeurd door De HuishoudCoach' dubbel en dwars verdienen? Mail ons jouw favoriete product en maak kans op een De HuishoudCoach boek naar keuze!NB. Reacties van producenten en/of retailers van huis-, tuin- en keukenproducten worden niet op prijs gesteld. De HuishoudCoach wordt door geen enkele producent of retailer gesponsord.* Met dank aan Patricia de B. uit Almere, die ons tipte over deze geweldige dunschiller. Het boek van De HuishoudCoach van jouw keuze deze week naar je toe.
Reacties
Categorieën