Opruimcoach gezocht: hoe vind ik een goede organizer?

Wanneer je chaos in huis en hoofd ervaart, kan je baat hebben bij de begeleiding door een professional organizer of opruimcoach. Misschien heb je weleens online naar een opruimcoach gezocht, maar een goede organizer vinden is nog niet makkelijk. We zetten daarom hierbij de beste manieren om een deskundige opruimcoach of organizer bij jou in de beurt te lokaliseren voor je op een rijtje:

Google op een opruimcoach in jouw regio

Een hele snelle manier om erachter te komen waar zich in jouw regio opruimcoaches en organizers bevinden is door het zoekwoord 'professional organizer' of 'opruimcoach' te googlen, aangevuld met je woonplaats, dus bijvoorbeeld: 'professional organizer Amsterdam'. Je krijgt dan een overzicht van alle organizers bij jou in de buurt, met de bijbehorende contactgegevens en website. Bezoek eens een aantal sites om te kijken of er iemand tussen zit die je aanspreekt en die jou precies kan helpen met datgene waarnaar je op zoek bent.

Bekijk het overzicht van organizers van de NBPO

Vind je geen opruimcoach of organizer bij jou in de buurt die je aanspreekt of die biedt wat jij zoekt? Surf dan eens naar de website van onze beroepsvereniging NBPO. Daar vind je een handig overzicht van alle aangesloten organizers.

Liefst werken met een opruimcoach van De HuishoudCoach?

Wil je het liefst met een professional organizer of opruimcoach van De HuishoudCoach in zee? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk ons handige overzicht van opruimcoaches (waarvan een deel ook lid is van de NBPO) en hun specialisaties, werkregio's en overige lidmaatschappen.