Silvia Draaijer

Silvia Draaijer

Silvia Draaijer (1975) is professional organizer via haar bedrijf Silvia Draaijer Organizing Coach. Bij De HuishoudCoach is ze werkzaam als trainer bij de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren. 


Als professional organizer voor particulieren is Silvia actief in de provincie Drenthe en Overijssel, als zakelijk organizer is ze actief in heel Nederland. Tijdens de opleidingsdagen van De HuishoudCoach is ze vooral in Utrecht te vinden.

Meer over Silvia Draaijer

Voordat ze de switch naar professional organizing maakte, werkte Silvia ruim 25 jaar als trainer bij een grote Nederlandse bank. In deze functie trainde en coachte ze verandering in houding en/of gedrag bij managers en medewerkers.


Vandaag de dag begeleidt Silvia via haar bedrijf Silvia Draaijer Organizing Coach mensen die thuis of op het werk naar meer grip en rust verlangen. Onafhankelijk en zonder oordeel denkt ze met je mee om meer overzicht te krijgen en te behouden.


Ze besteedt daarbij speciale aandacht aan het aanleren van nieuwe vaardigheden, inzichten en ordeningsprincipes, zodat je alle oude gewoontes die chaos creëerden achter je kan laten.

  • Tijdens de Opleiding Professional Organizer Particulieren verzorgt Silvia dag 1. Ze geeft je daarbij inzicht in wat het beroep van organizer inhoudt, hoe de markt voor professional organizers eruit ziet, wie een beroep doen op p.o.'s en wat nieuwe trends zijn in ons vakgebied. Daarnaast leert ze je uit welke 5 stappen organizing trajecten bestaan en voor welke valkuilen je daarbij moet waken.
  • Silvia's trainingen worden gekenmerkt door enthousiasme, positiviteit en humor. Ze verbindt hierbij theorie steevast aan praktijkvoorbeelden en oefeningen, waardoor alles wat je leert goed beklijft.       

  • Silvia is aangesloten bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers).