Boska kaasrasp - Goedgekeurd door De HuishoudCoach
2 min. leestijd

Boska kaasrasp - Goedgekeurd door De HuishoudCoach

Al sinds jaar en dag strooien we ten huize van De HuishoudCoach geraspte kaas over allerlei gerechten. Maar daar waar al onze kooksels, baksels en braadsels zelf altijd 100% vers bereid zijn, komt de geraspte kaas kant en klaar uit een zakje. Gewoon gemakzucht waarschijnlijk. Lezeres Esther M*. wist ons echter dankzij haar mail tot een test te verleiden: 'Kaas raspen met mijn fantastische Boska kaasrasp kost geen enkele moeite en ik gebruik hem letterlijk iedere dag.' We besloten de uitdaging aan te gaan en de Boska kaasrasp uit te proberen.

Hoe heet het?

Boska kaasrasp Milano.

Waar kun je het voor gebruiken?

De Boska kaasrasp Milano uit de Boska Pro Collectie is geschikt voor het raspen van alle soorten kaas, zodat je overschotels, pizza's, gekookte of gestoomde groenten en dergelijke van versgeraspte kaas kunt voorzien.

Wat zijn de claims van de fabrikant?

Volgens fabrikant Boska is de Milano een scherpe kaasrasp, waaraan de geraspte kaas dankzij de zogenaamde 'non-stick' Amitto behandeling niet blijft pakken. De rasp heeft een ergonomisch handvat, is vaatwasserbestendig en wordt geleverd met maar liefst 10 jaar garantie, omdat 'de serie kaasschaven Milano de beste ter wereld zijn', aldus de fabrikant. Dat gaan we graag eens proefondervindelijk testen!

Wat zijn onze bevindingen met de Boska kaasrasp Milano?

We bestellen online een exemplaar, dat de volgende dag in de bus valt. Precies op tijd, want 's avonds eten we zelfgemaakte pizza! Vol verwachting raspt ieder gezinslid wat kaas naar eigen keuze over zijn of haar pizza... En? Raspt de Boska kaasrasp echt zo goed? Jazeker! Of we nu jonge of oude (koeien)kazen raspen of ons uitleven op een stuk belegen geitenkaas, de Boska kaasrasp tovert elk stuk kaas moeiteloos om in fijne sliertjes, die - inderdaad - niet aan de schaaf blijven plakken. En zowel onder de kraan als in de vaatwasser is de Boska kaasrasp Milano in een handomdraai weer schoon.

goedgekeurd door de huishoudcoachGoedgekeurd door De HuishoudCoach

Maar misschien nog veel belangrijker is dat we ontdekken dat versgeraspte kaas echt veel lekkerder én goedkoper is dan de voorverpakte geraspte kaassoorten, die we normaal in huis hebben. Het hele gezin is dus in één avond om en de Boska kaasrasp krijgt een vaste plek in de keukenla plus het predicaat 'Goedgekeurd door De HuishoudCoach'!

Wat kost de Boska kaasrasp Milano en waar is hij te koop?

Een kleine speurtocht op het Internet leert dat de prijzen van de Boska kaasrasp Milano variëren van € 12,50 tot € 13,99 (exclusief verzendkosten). De Boska kaasrasp is onder meer verkrijgbaar via Bol.com en Boska.com.

Oproep voor de rubriek ‘Goedgekeurd door De HuishoudCoach’

Ken jij ook één of meer huis-, tuin- en keukenproducten waarover jij als lezer(es) zo tevreden bent, dat je ze het liefst bij iedereen in de brievenbus zou willen stoppen? Producten dus, die volgens jou het predicaat ‘Goedgekeurd door De HuishoudCoach’ dubbel en dwars verdienen? Mail ons jouw favoriete product en maak kans op een De HuishoudCoach boek naar keuze! * Met dank aan Esther M., die ons tipte over Boska kaasrasp Milano. Het boek van De HuishoudCoach van jouw keuze is naar je onderweg! NB. Reacties van producenten en/of retailers van huis-, tuin- en keukenproducten worden niet op prijs gesteld. De HuishoudCoach wordt door geen enkele producent of retailer gesponsord en bespreekt alleen producten die door lezers en lezeressen worden ingezonden.
Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Organiseer je leven'. Daarnaast leidt ze al ruim 15 jaar nieuwe organizers op via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (zowel op locatie als online). En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds naar opgeruimder leven en effectiever werken.

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

Meer lezen?

Op onze site vind je 200+ artikelen over opruimen, administreren, plannen en poetsen