1 september 2020 

Kringloopwinkel - Checklist - Waar kun je met jouw spullen terecht?

Druk in de weer met het opruimen van je huis? Dan zul je vaak de door jou afgedankte spullen graag een tweede leven toewensen. Maar ja, waar kun je ze het beste heenbrengen? Deze ‘Kringloopwinkel checklist’ helpt je om een goede bestemming te vinden voor al je tweedehands spullen. Van oude boeken, kleding, serviesgoed en schoenen tot computers, brillen en zilver.

Bekijk hem op je gemak, klik eventueel op voor jou interessante inleverpunten en breng vervolgens alle overtollige spullen zo snel mogelijk naar de nieuwe bestemming. Zo maak je niet alleen jezelf, maar ook een ander gelukkig!

Algemeen

Kleding en schoeisel

Boeken, tijdschriften en archieven

Overige tweedehands spullen

Tip voor je eerstvolgende kringloopwinkel bezoek

Breng altijd meer weg naar de kringloopwinkel, dan dat je er koopt :-)!

Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Het No Nonsense Opruimboek'. Sinds 2010 leidt ze via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt nieuwe organizers op. En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds met veel plezier naar een opgeruimd leven!

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

arrow_drop_up arrow_drop_down