Magnetische weekplanner: al je acties op een overzichtelijk whiteboard
1 min. leestijd

Magnetische weekplanner: al je acties op een overzichtelijk whiteboard

Wij zijn gek op lijstjes, jij ook? Organiseer je weektaken voortaan op een handige manier met deze overzichtelijke, eeuwigdurende weekplanner, die eruitziet als een gewoon whiteboard. Je plakt deze magnetische weekplanner in 3 tellen op je koelkast of een metalen kast en kan meteen aan de slag met het opstellen van jouw To-Do lijstje.

Superbelangrijke zaken

De weekplanner heeft in totaal 8 invulvakken. Voor elke dag van de week 1, plus een extra vak voor superbelangrijke zaken, die je echt niet mag vergeten. Of voor boodschappen, die je volgende keer sowieso wil halen als je weer naar de markt of het winkelcentrum gaat. De vakken voor de weekdagen kan je overigens niet alleen gebruiken voor eenmalige To-Do’s, maar bijvoorbeeld ook voor het noteren van afspraken, die op vaste dagen van de week plaatsvinden, zoals sportlessen, cursussen en dergelijke.

Geduldige geheugensteun

Overigens is de magnetische weekplanner op de afbeelding hierboven niet op de beste manier ingevuld. Hoe je een ultieme To Do lijst maakt die niet alleen een geduldige geheugensteun is, maar jou ook motiveert om acties daadwerkelijk uit te voeren, lees je in dit blog. En let daarbij vooral op punt 4, want dat maakt het grote verschil :-).

Uitwisbaar

En is de dag of week voorbij? Dan kan je alle To-Do’s gewoon wissen en alle nieuwe To-Do’s noteren voor de komende week. De afmetingen van de weekplanner zijn overigens 43 x 30 cm en hij is o.a. te koop via te koop via Bol.com voor € 22,95. De uitwisbare stift en wisser zitten er standaard bij. Er is overigens ook een groter exemplaar in omloop, dus neem je graag de ruimte voor het opschrijven van jouw wekelijkse acties? Dan is de weekplanner met de afmeting 93 x 69 cm misschien geschikter.

Over de schrijver
Professional organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach is schrijver van boeken over opruimen, administreren, plannen en huishouden, waaronder de bestseller 'Organiseer je leven'. Daarnaast leidt ze al ruim 15 jaar nieuwe organizers op via de Opleiding Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (zowel op locatie als online). En natuurlijk coacht ze ook zelf anderen nog steeds naar opgeruimder leven en effectiever werken.

Nooit meer de beste tips missen?

Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief, die 10 x per jaar bij 20.000+ mensen in de inbox valt. 

Dan ontvang ook jij voortaan vanzelf onze nieuwste tips, boekrecensies, Mail & Win acties en meer.

Meer lezen?

Op onze site vind je 200+ artikelen over opruimen, administreren, plannen en poetsen