Magnetische weekplanner: al je acties op een overzichtelijk whiteboard
Organiseren
Els Jacobs
Organiseren
07/04/2021
1 min
0

Magnetische weekplanner: al je acties op een overzichtelijk whiteboard

07/04/2021
1 min
0

Wij zijn gek op lijstjes, jij ook? Organiseer je weektaken voortaan op een handige manier met deze overzichtelijke, eeuwigdurende weekplanner, die eruitziet als een gewoon whiteboard. Je plakt deze magnetische weekplanner in 3 tellen op je koelkast of een metalen kast en kan meteen aan de slag met het opstellen van jouw To-Do lijstje.

Superbelangrijke zaken

De weekplanner heeft in totaal 8 invulvakken. Voor elke dag van de week 1, plus een extra vak voor superbelangrijke zaken, die je echt niet mag vergeten. Of voor boodschappen, die je volgende keer sowieso wil halen als je weer naar de markt of het winkelcentrum gaat. De vakken voor de weekdagen kan je overigens niet alleen gebruiken voor eenmalige To-Do’s, maar bijvoorbeeld ook voor het noteren van afspraken, die op vaste dagen van de week plaatsvinden, zoals sportlessen, cursussen en dergelijke.

Geduldige geheugensteun

Overigens is de magnetische weekplanner op de afbeelding hierboven niet op de beste manier ingevuld. Hoe je een ultieme To Do lijst maakt die niet alleen een geduldige geheugensteun is, maar jou ook motiveert om acties daadwerkelijk uit te voeren, lees je in dit blog. En let daarbij vooral op punt 4, want dat maakt het grote verschil :-).

Uitwisbaar

En is de dag of week voorbij? Dan kan je alle To-Do’s gewoon wissen en alle nieuwe To-Do’s noteren voor de komende week. De afmetingen van de weekplanner zijn overigens 43 x 30 cm en hij is o.a. te koop via te koop via Bol.com voor € 22,95. De uitwisbare stift en wisser zitten er standaard bij. Er is overigens ook een groter exemplaar in omloop, dus neem je graag de ruimte voor het opschrijven van jouw wekelijkse acties? Dan is de weekplanner met de afmeting 93 x 69 cm misschien geschikter.

Reacties
Categorieën