Egeldoek
Schoonmaken
Els Jacobs
Schoonmaken
03/02/2023
2 min
0

Egeldoek van Ferry Shiny World - Goedgekeurd

03/02/2023
2 min
0

Je hele badkamer schoonmaken én houden met maar één doek en zonder schoonmaakmiddelen? Met 'De Egeldoek' van Ferry Shiny World schijnt het te kunnen. Wij deden de proef op de som en waren aangenaam verrast.

Hoe heet de doek officieel?

De Kristal Egeldoek, in de volksmond beter bekend als 'de Egeldoek', van Ferry Shiny World, die we al kennen van het befaamde 'ramendoekje'.

de egeldoek is een grijze doek met een gladde zijde en ruwe zijdeWat is het?

De Ferry Shiny World Egeldoek is een 47 x 60 centimeter grote, donkergrijze schoonmaakdoek.

De Egeldoek heeft twee zijden. Een gladde zijde voor het schoonmaken van spiegels, glazen wanden, gladde tegels en sanitair. En een ruwe (egel)zijde voor het afnemen van vloertegels en andere ongelijke of ruwe oppervlakken.

Waarvoor kun je de Egeldoek gebruiken?

Dankzij deze combinatie van gladde en ruwe zijde in één en dezelfde schoonmaakdoek is de Egeldoek uitermate geschikt voor het snel en vakkundig schoonmaken van jouw badkamer.

Wat zijn de claims van de distributeur?

Het schoonmaken met de Egeldoek geeft een glanzend en streeploos resultaat, omdat de Egeldoek 8x meer vocht opneemt dan andere doeken en vuil als het ware absorbeert.

Doordat de Egeldoek daarnaast ook 100% pluisvrij, antistatisch en antibacterieel is, is hij ook heel geschikt voor het schoonmaken van parket, laminaat en linoleum.

Wat vinden wij van de Egeldoek?

De schoonmaakdoek is lekker dik en zacht en neemt echt in no time al het water op, zodat er geen druppeltjes of strepen achterblijven. Al snel ontdekten we dat het wel zo praktisch is om er twee in huis te hebben: één voor de vloeren (die wat viezer mag worden) en één voor de wastafel, kranen, spiegels enzovoort (die we liefst schoner houden).

Na gebruik even goed uitspoelen en uithangen, en de Egeldoek is opnieuw klaar voor gebruik. Overigens hoef je met de Egeldoek geen schoonmaakmiddel te gebruiken, maar wij gebruiken toch een klein beetje zelfgemaakte badkamerreiniger of allesreiniger. Gewoon, omdat deze zo lekker ruiken en de boel extra fris maken :-)...

Goedgekeurd

Kortom, de Egeldoek van Ferry Shiny World werkt inderdaad uitstekend wanneer je lekker los wil gaan op het schoonmaken van jouw badkamer en daaraan niet eindeloos veel tijd en energie kwijt wil zijn. En wanneer je van een blinkend resultaat houdt. Dus geven we de Egeldoek graag het predicaat ‘Goedgekeurd door De HuishoudCoach’!

Wat kost de Egeldoek van Ferry Shiny World?

Deze fijne badkamerdoek kost € 14,95 per stuk. Koop je 2 stuks tegelijkertijd, dan krijg je korting en betaal je €26,95 in totaal (€13,48 per stuk).

Waar kun je de Egeldoek kopen?

De Egeldoek is verkrijgbaar bij Ferry Shiny World, producent en distributeur van diverse soorten schoonmaakdoekjes.

Oproep voor de rubriek ‘Goedgekeurd door De HuishoudCoach’

Ken jij ook een of meer huis-, tuin- en keukenproducten waarover jij als lezer(es) zo tevreden bent, dat je ze het liefst bij iedereen in de brievenbus zou willen stoppen? Producten dus, die volgens jou het predicaat ‘Goedgekeurd door De HuishoudCoach’ dubbel en dwars verdienen?

Mail ons jouw favoriete product; als we besluiten het  door jou gesuggereerde product te reviewen, ontvang je als dank voor je suggestie een boek van De HuishoudCoach naar keuze.

Reacties
Categorieën